Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Een kernachtig en inspirerend leiderschapsprogramma

Hoe zorg je voor motivatie bij je teamleden om met elkaar aan de slag te gaan? Wat zijn de randvoorwaarden voor prettige en effectieve teamsamenwerking? Gedeelde verantwoordelijkheid, dat klinkt mooi, maar hoe creëer je dat? Hoe geef je ‘als leider’ ruimte aan anderen en behoud je wel de leiding?

Bij deze vragen (en vele andere) staan we stil tijdens dit leiderschapsprogramma ‘Bouwen aan sterke onderwijsteams’ (BASOT), een inspirerend en kernachtig programma dat je ondersteunt om je leiderschap verder te ontwikkelen en een sterk team te bouwen. De combinatie van leiderschapsontwikkeling en teamontwikkeling in de onderwijscontext staat centraal.

Middels kennisontwikkeling, bewustwording en praktische toepassing bouw je tijdens dit programma aan jouw onderwijsteam, zodat een sterker teamgevoel ontstaat en samen verantwoordelijkheid wordt gedragen voor goed onderwijs. Daarnaast zet je een nieuwe stap op het gebied van je eigen leiderschapsontwikkeling.

Voor wie?
Deze cursus is voor Onderwijsdirecteuren, Opleidingsdirecteuren en Opleidingscoördinatoren werkzaam in het hoger onderwijs in Nederland en met een leidinggevende taak (of gedelegeerde verantwoordelijkheid om een team aan te sturen) of voor wie die deze rol gaat vervullen in de toekomst.

Meer over dit programma
Inhoud
Resultaat
Data en inschrijven

Deelnemers aan het woord

Meer informatie en contact

Snelle navigatie

Ga hier direct terug naar de homepage van het CTL.
Veelbezochte cursussen: BKOSKOLeergang Onderwijskundig Leiderschap
Cursussen per doelgroep: junior docentendocenten met een BKOonderwijsleidersPhDs met onderwijstaken

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Laura Arnesano via ctl@vu.nl.

Contactpersoon

  • Laura Arnesano
  • Medewerker studentzaken & marketingcommunicatie