Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Behaal in één jaar je Basiskwalificatie Onderwijs (BKO) aan de VU

Je leert activerend onderwijs geven, studenten begeleiden en een cursus ontwerpen. Samen met collega’s, maar wel op maat. Je ontwikkelt je eigen, effectieve, stijl van lesgeven.

This course is also available in English.

Na de BKO-opleiding ben je aantoonbaar bekwaam in het ontwerpen en uitvoeren van universitair onderwijs. De Basiskwalificatie Onderwijs (BKO) wordt door alle Nederlandse universiteiten erkend. 

Meer over de BKO-opleiding
Inhoud
Resultaat
Data en contact

Varianten op de BKO-opleiding
De BKO-opleiding is voor beginnende VU-docenten. Heb je meer dan vijf jaar onderwijservaring? Dan kun je ook voor de verkorte opleiding kiezen. Heb je een eerstegraads bevoegdheid voor het voortgezet onderwijs of heb je al deelcertificaten behaald? Dan past een individueel traject om de laatste onderdelen aan te tonen bij jou. Nu geen tijd voor een heel traject, maar wel zin om te starten? Ga dan voor een deelcertificaat. Dit kan in de BKO-flex, waarmee je je competenties in drie (online) modules kunt aantonen. Twijfel je welk traject past? Neem dan contact met ons op.

Cursisten over de BKO-opleiding

Contact en meer informatie

Inhoudelijke vragen

Neem voor vragen over de inhoud van deze cursus contact op met Stef Spoelder, programma coördinator via s.g.h.spoelder@vu.nl.

Praktische vragen

Heb je vragen over inschrijving, planning en betaling neem dan contact op met Carin Weitering, medewerker studentzaken, ctl@vu.nl.

Of bel ons op 020 598 4263.

Contactpersoon

Carin Weitering