Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Leergang Onderwijskundig Leiderschap

Zin om met andere invloedrijke, bevlogen en verbindende leiders het onderwijs van morgen vorm te geven? Wil je strategisch inzicht, onderwijskundige expertise en verbindend leiderschap leren combineren? Volg dan de Leergang Onderwijskundig Leiderschap (LOL).

Netwerk van invloedrijke, bevlogen en verbindende leiders
Met het LOL-programma ontwikkel je je tot een strategisch onderwijskundig leider. Je leert leiding te geven aan teams vanuit jouw gefundeerde en persoonlijke visie op leiderschap. Je wordt geprikkeld om actuele onderwijskundige uitdagingen vanuit verschillende perspectieven te bezien en creatief op te lossen. Ervaren opleiders, inspirerende (internationale) gastsprekers en coaches begeleiden je tijdens deze leergang. Je wordt onderdeel van een netwerk van invloedrijke, bevlogen, en verbindende leiders, die de onderwijskwaliteit op de VU versterken.

Voor wie
Deelnemers aan de LOL zijn medewerkers van de VU die een strategische onderwijspositie hebben of voor wie zo’n positie in het verschiet ligt. Die verantwoordelijk zijn voor het onderwijs op facultair of hoger niveau, of hiernaartoe willen groeien.

Lees hier hoe de Leergang Onderwijskundig Leiderschap er precies uitziet.