Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Een nieuw kernachtig & inspirerend leiderschapsprogramma

Jouw huidige situatie met jouw team vormt het startpunt van deze leergang.

Actuele leiderschapsthema’s
Aan de hand van thema’s die een wezenlijke bijdrage leveren aan de effectiviteit en betrokkenheid van een team wordt jou als deelnemer kennisontwikkeling, praktische toepassing en met name ‘bewustwording’ geboden. Thema’s die onder andere aan de orde komen, zijn: Motivatie, Zingeving, Veiligheid, Erkenning & waardering, Autonomie, Ontwikkeling en Verbondenheid. Thema’s die ook naar voren komen in recente boeken over leiderschap, zoals ‘Care to dare’ van prof. dr. George Kohlrieser en ‘Dienend leiderschap’ van dr. Inge Nuijten.

7 korte en kernachtige sessies
Na de intakes biedt het programma 7 korte & krachtige plenaire sessies van 1 dagdeel op de VU. Om rekening te houden met eventuele volle agenda’s en om je de ruimte te bieden om het geleerde in de praktijk te brengen volg je dit programma uitgespreid over 9 maanden. Om rekening te houden met eventuele volle agenda’s en om je de ruimte te bieden om het geleerde in de praktijk te brengen volg je dit programma uitgespreid over 8 maanden.

Optioneel kun je gebruik maken van individuele leiderschapscoaching.

Begeleiding
Dit programma wordt begeleid door Jaro Pichel en Kerstin Hämmerling, beiden werkzaam als coach en trainer bij LEARN! Academy.

Meer over dit programma
Inleiding
Resultaat
Data en inschrijven

“Deze bijeenkomsten voelden als een cadeau aan mezelf.”

“Deze bijeenkomsten voelden als een cadeau aan mezelf.”

Ondanks zijn volle agenda besluit Jelle Tichelaar (klinisch farmacoloog, leidinggevende van een groot docententeam en VU-docent) begin 2022 het programma ‘Bouwen aan sterke onderwijsteams’ te volgen. Een programma dat zich richt op leiderschap en teambuilding in een onderwijssetting. Wat heeft dit hem aan inzichten gebracht? En op welke manier draagt het programma bij aan de mate waarop hij zich erkend en gewaardeerd voelt als academicus?

Lees het artikel in Strategy Times
Jelle Tichelaar

Contact en meer informatie

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Laura Arnesano via learnacademy@vu.nl.

Contactpersoon

  • Laura Arnesano
  • Medewerker studentzaken & marketingcommunicatie