Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Een nieuw kernachtig & inspirerend leiderschapsprogramma

Hoe zorg je voor motivatie bij je teamleden om met elkaar aan de slag te gaan? Wat zijn de randvoorwaarden voor prettige en effectieve teamsamenwerking? Gedeelde verantwoordelijkheid, dat klinkt mooi, maar hoe creëer je dat? Hoe geef je ‘als leider’ ruimte aan anderen en behoud je wel de leiding?

Bij deze vragen (en vele andere) staan we stil tijdens dit leiderschapsprogramma ‘Bouwen aan sterke onderwijsteams’ (BASOT), een inspirerend en kernachtig programma dat je ondersteunt om je leiderschap verder te ontwikkelen en een sterk team te bouwen. De combinatie van leiderschapsontwikkeling en teamontwikkeling in de onderwijscontext staat centraal.

Middels kennisontwikkeling, bewustwording en praktische toepassing bouw je tijdens dit programma aan jouw onderwijsteam, zodat een sterker teamgevoel ontstaat en samen verantwoordelijkheid wordt gedragen voor goed onderwijs. Daarnaast zet je een nieuwe stap op het gebied van je eigen leiderschapsontwikkeling.

Voor wie?
Onderwijsdirecteuren, Opleidingsdirecteuren en Opleidingscoördinatoren met een leidinggevende taak (of gedelegeerde verantwoordelijkheid om een team aan te sturen) of mensen die deze rol gaan vervullen in de toekomst.

Meer over dit programma
Inhoud
Resultaat
Data en inschrijven

Contact en meer informatie

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Wendy Maas via w.maas-nabbe@vu.nl 

mail Wendy via w.maas-nabbe@vu.nl

Contactpersoon