Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Begeleid afstudeerwerken effectief en efficiënt

Begeleiding en beoordeling van afstudeerwerken

Afstudeerwerken zijn intensieve onderdelen van het curriculum. Van de docent vraagt de begeleiding van deze onderwijsmodules veel inzet. In deze cursus leer je de begeleiding van afstudeerwerken zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Voor de student, maar ook voor jezelf.

Juist in de laatste fase van de universitaire studie is het van belang studenten adequate individuele begeleiding te bieden. De cursus 'begeleiding en beoordeling van afstudeerwerken' (voorheen 'begeleiding en beoordeling van van stages en scripties') bereidt je hier gedegen op voor. Je leert veel voorkomende problemen bij de begeleiding en beoordeling van afstudeerwerken aan te pakken. Je verkent methoden om het leerproces van de student ‘op maat’ te ondersteunen, ontwerpt een begeleidingsplan en leert hoe je afstudeerwerken eerlijk en transparant kunt beoordelen. Je oefent ook met effectief feedback geven aan studenten en met gesprekstechnieken.  

De cursus bestaat uit twee bijeenkomsten van een dagdeel. Daarnaast ben je ca. 6 uur kwijt aan voorbereiding en het uitwerken van opdrachten.

Contact en meer informatie

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Wendy Maas: w.maas-nabbe@vu.nl