Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Leer bewust communiceren over levensvragen en zingeving

Gericht op het bijstaan van mensen

Deze minor is in eerste instantie bedoeld voor iedereen die de mastertrack Spiritual Care wil volgen aan de faculteit Religie en Theologie. Daarnaast is deze minor een waardevolle aanvulling voor andere hulpverleners, die te maken hebben met mensen in een moeilijke situatie met vragen over de zin van hun leven, over hun eigenwaarde of over hoe nu verder. Zo kan deze minor zinvol zijn voor studenten psychologie, medicijnen of theologie.

Toelating en aanmelding

 • Toelating

  Er zijn geen extra voorwaarden: alle bachelorstudenten zijn welkom. Als je deze minor wilt volgen en je studeert niet aan de faculteit Religie en Theologie, moet je toestemming vragen aan de examencommissie van je eigen opleiding.

 • Aanmelden

  VU-studenten volgen deze aanmeldprocedure.

  Niet VU-studenten kunnen zich aanmelden via deze aanmeldprocedure.

  Studeer je niet bij de Faculteit Religie en Theologie aan de VU en wil je deze minor volgen? Vraag dan eerst toestemming bij je eigen examencommissie. Zorg ervoor dat die toestemming rond is voordat het intekenen voor de vakken van start gaat.

  Je moet jezelf intekenen voor de vakken die onder deze minor vallen. Je doet dat via de intekenmodule op VU.nl. Bekijk het vakkenschema met de cursuscodes en houd rekening met de geldende intekentermijnen.

Heb je vragen of persoonlijk advies nodig?

Neem contact op met Dr. Gertie Blaauwendraad