Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Professionalising met het Mixed Classroom model

Onze studentenpopulatie wordt steeds diverser. Wij geloven in de meerwaarde van die diversiteit. Daarom ontwikkelde de VU het VU Mixed Classroom Education Model; een educatieve benadering die je helpt om een optimale, inclusieve leeromgeving te bieden aan al je studenten.

De meerwaarde van diversiteit
Het is belangrijk dat zowel docenten als studenten leren hoe je verschillen optimaal benut. Dit verbreedt namelijk het leerproces, verrijkt de leerervaring en verhoogt dus de onderwijskwaliteit.

Wil je leren om diversiteit als meerwaarde te benutten? Volg dan kosteloos één van de Mixed Classroom workshops. Ook voor curriculumadvies op dit vlak kun je bij ons terecht.

VU Mixed Classroom Educational Model in Online onderwijs
Docenten zijn er van het ene moment op het andere in geslaagd hun onderwijs online aan te bieden. Een van de uitdagingen is nu: hoe maak je online onderwijs inclusief en participatief? Hoe verbind je studenten, en hun verschillende perspectieven en ervaringen? Hoe je dit als docent kunt vormgeven lees je in het Mixed Classroom Educational Model in Online Education (.pdf). Dit document geeft praktische tips en leeractiviteiten voor het toepassen van het VU Mixed Classroom Onderwijsmodel in online onderwijs. Zie voor meer informatie over het Mixed Classroom Model de website van de VU Mixed Classroom.

Snelle navigatie LEARN! Academy

VU Teaching & Learning Centre

Ga hier direct terug naar de homepage van de LEARN! Academy.
Veelbezochte cursussen: BKOSKOLeergang Onderwijskundig Leiderschap
Cursussen per doelgroep: juniordocenten en PhDsdocenten en leidinggevendencommissies en teams

Wilt u een vraag aan een van onze medewerkers stellen? Neem dan contact op met Carin Weitering, medewerker Team Hoger Onderwijs, learnacademy@vu.nl.
Of bel ons op: 020 598 4263. (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00). 

Contactpersoon