Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Welke dokter word jij?

Na de bacheloropleiding Geneeskunde kun je doorstromen naar de masteropleiding Geneeskunde. De masteropleiding Geneeskunde leidt je in drie jaar op tot basisarts.

Je brengt de opgedane kennis uit de bachelor in de praktijk en verdiept je verder in (complexe) zorgvraagstukken. Het grootste deel van de masteropleiding bestaat uit coschappen. Je loopt je coschappen in Amsterdam UMC, andere ziekenhuizen en in diverse extramurale instellingen. Ook is het mogelijk om coschappen te lopen in het buitenland. Gedurende de master staat je groei in zelfstandigheid centraal.  

Ontdek jouw studie Geneeskunde

Ontdek jouw studie Geneeskunde

Tijdens de masteropleiding Geneeskunde aan de Faculteit der Geneeskunde VU (als onderdeel van Amsterdam UMC, locatie VUmc) ga je aan de slag in de toekomstige beroepspraktijk. Je loopt coschappen in ziekenhuizen, maar ook in verpleeghuizen, revalidatiecentra en huisartsenpraktijken. Tijdens de wetenschappelijke stage lever je een bijdrage aan lopend wetenschappelijk onderzoek binnen of buiten Amsterdam UMC. Je wordt opgeleid tot een basisarts die voldoende competenties heeft en zelfstandig kan werken als ANIOS, AIOS of promovendus.

Ontdek de studie-inhoud