Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Welke dokter word jij?

Bij de Faculteit der Geneeskunde VU leiden we artsen op die met beide benen in de maatschappij staan. Welke dokter word jij?

Bij de Faculteit der Geneeskunde VU leiden we artsen op die met beide benen in de maatschappij staan, en geïnteresseerd zijn in de mens achter de patiënt. Wij zijn op zoek naar studenten die verder durven te kijken en we gaan graag mee met nieuwe ontwikkelingen. Daarom zoeken we artsen die breed ontwikkeld zijn, innovatief en vooral menselijk. Tenminste, als het aan ons ligt. Want wij zijn ervan overtuigd dat we dokters nodig hebben die al deze kwaliteiten in zich hebben. Welke dokter word jij?

Bekijk de digitale opleidingsbrochure hier

Ontdek jouw studie Geneeskunde

Ontdek jouw studie Geneeskunde

Tijdens de bachelor Geneeskunde aan de VU (als onderdeel van Amsterdam UMC) leer je alles over het menselijk lichaam en train je je vaardigheden voor het stellen van een juiste diagnose. Er is veel nadruk op practica waarbij je veel zelf aan de slag gaat. Vanaf de eerste college dag kom je in aanraking met patiënten en weet je waar je naar moet kijken en luisteren. Er is een boeiende leerlijn academische vorming waarin je kennismaakt met  wetenschappelijk onderzoek onder supervisie van een onderzoeker. En je hebt volop kansen om buitenlandervaring op te doen, in het eerste en derde jaar.

Ontdek de studie-inhoud

Verander je wereld, studeer Geneeskunde

Studeren aan de VU