Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Rob de Crom benoemd als directeur bedrijfsvoering SBE

12 april 2022
Het College van Bestuur heeft met ingang van 1 mei 2022 Rob de Crom benoemd tot directeur bedrijfsvoering van de School of Business and Economics. Hij vervulde deze positie ad interim sinds 1 juli 2021.

SBE decaan Arjen van Witteloostuijn: "Rob combineert veel kennis van het primaire proces met strategisch inzicht en hanteert een bijzonder prettige en effectieve stijl van besturen en leidinggeven. Ik ben erg blij dat hij zich de komende jaren voor SBE blijft inzetten in deze nieuwe rol als directeur bedrijfsvoering (DB). Ik weet zeker dat hij, met zijn grote ervaring op de campus, als DB van SBE ook veel voor de VU als geheel zal betekenen. Ik zie erg uit naar onze verdere samenwerking."

Volgens Marcel Nollen heeft Rob op zijn eigen overtuigende wijze de omslag van directeur onderwijs naar directeur bedrijfsvoering gemaakt en laten zien merkbaar plezier te hebben in deze nieuwe positie.

Rob de Crom: “SBE is volop in beweging en die nieuwe initiatieven geven mij veel energie om samen met collega’s de kwaliteit nóg verder te verhogen. Na een aantal jaren als directeur onderwijs te hebben gewerkt is het interessant en leuk om nu vanuit een andere invalshoek onderwijs, onderzoek en impact verder te versterken.”

Het College van Bestuur is ervan overtuigd met Rob een goede directeur bedrijfsvoering te hebben benoemd met brede kennis van het onderwijs en wenst hem veel succes toe in zijn nieuwe functie.

De benoeming heeft plaatsgevonden in afstemming met de medezeggenschap.