Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Vergadercentrum Nieuwe Universiteitsgebouw

In het Nieuwe Universiteitsgebouw op de 2e verdieping bevindt zich een representatief en uitnodigend zalencentrum. Het zalencentrum bestaat uit 8 zalen variërend in grootte tussen 14 en 32 personen.

Het zalencentrum kent naast de zalen ook een open zone voor kort (bilateraal) overleg en meerdere foyers om aan te landen, te gebruiken als uitvalbasis voor banqueting of in te zetten als ontmoetingsgebied. Het zalencentrum NU beschikt over een foyer met koffie- en thee voorziening. Bezoekers van de zalencentrum kunnen hier gebruik van maken. 

AV en IT voorzieningen 

Alle ruimten zijn voorzien professionele (easy-to-use) audiovisuele apparatuur voor het geven van presentaties of PGO. De ruimte voor 32 personen (02A-65) krijgt een scherm van 75 inch om goed zicht te hebben vanaf elke plek. De andere schermen zijn 55 inch. Het scherm staat op een verrijdbare trolley met een bedienpaneel. In alle ruimte is een instructie voor het gebruik van de schermen aanwezig. Ook ligt er een HDMI en USB-C kabel klaar om bijvoorbeeld je laptop op het scherm aan te kunnen sluiten. De ruimten zijn voorzien van WePresent. Je kan er draadloos presenteren. Er is overal WIFI beschikbaar. 

Externe bezoekers en gasten kunnen kosteloos via IT gebruik maken van een guest-account. Als VU medewerker vraag je het account aan via de IT servicedesk. Per email of SMS ontvangt je gast informatie over het aanmaken van een tijdelijk account voor toegang tot het WIFI netwerk. 

Alle zalen zijn voorzien van een flipover of whiteboard en een kapstok. 

Reserveren van de zalen 

VU-medewerkers 

Het reserveren van de zalen door VU medewerkers en PGO kan via de facilitaire dienstverlening catalogus op de Serviceportal. Als je ook banqueting of andere faciliteiten (denk aan AV technicus of andere inrichting) aan wilt vragen bij de zaal, gebruik dan ‘reserveren vergader/evenementenruimte (samengesteld)’. 

Niet VU-medewerkers 

Als niet VU-medewerker kun je terecht bij onze FCO Servicedesk. Zij maken via je debiteurnummer een reservering voor je. Voor PGO, VU-evenementen en niet-VU-medewerkers zijn er kosten verbonden aan het gebruik van de ruimten. De kosten worden achteraf in rekening gebracht op basis van gereserveerde uren.

Locatie

Nieuwe Universiteitsgebouw | De Boelelaan 1111 | Amsterdam