Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

For Public Control, Governance & Leadership

Het Zijlstra Center

Investeer in jezelf en in de samenleving

Maatschappelijke waardecreatie voor overheid & non-profit
Door academisch onderzoek en onderwijs wil het Zijlstra Center bijdragen aan de verbetering van control, governance en leiderschap van publieke en non-profitorganisaties, met als doel de maatschappelijke waarde van deze organisaties beter zichtbaar te maken en te vergroten.

Hoe geven we vorm aan een leefbare en duurzame samenleving? Aan democratie, zorg en welzijn, veiligheid, onderwijs? Juist nu wordt een zwaar beroep gedaan op het leiderschap en de bestuurlijke en bedrijfseconomische expertises en vaardigheden van de professional binnen de publieke sector. Het onderzoek en onderwijs van het Zijlstra Center staat midden in deze actualiteit. De opleidingen bieden inhoudelijke verdieping door hybride onderwijs – leren op locatie en online, theorie en praktijk geïntegreerd – voor het versterken van een kritische geest, een analytische blik en een bestuurlijk en politiek gevoel. Altijd gericht op maatschappelijke waarde creatie.

Ontmoetingsplaats voor wetenschap & praktijk
Het Zijlstra Center is een ontmoetingsplek waar wetenschap en praktijk bij elkaar komen. Actuele maatschappelijke vraagstukken worden onderzocht en opgepakt door praktijk en academische kennis samen te brengen en te integreren tot nieuwe inzichten voor praktijk en wetenschap.

Het Zijlstra Center

Maatschappelijke waardecreatie voor overheid & non-profit. Ontmoetingsplaats voor wetenschap & praktijk.
Bekijk de korte video

Activiteiten

Activiteiten

Op de hoogte blijven van onze activiteiten? Stuur een mailtje naar hetzijlstracenter@vu.nl of volg ons op onze LinkedIn pagina of Twitter.

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op.

020-5989865

Vrije Universiteit Amsterdam
Het Zijlstra Center
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

Volg ons

Contactpersoon