Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Onderzoek van het Zijlstra Center

Onderzoek met maatschappelijke meerwaarde

Vraagstukken rond maatschappelijke meerwaarde zijn voor publieke en maatschappelijke organisaties de dagelijkse praktijk. Met decentralisering en horizontalisering komt er steeds meer de nadruk te liggen op de wijze waarop publieke organisaties hun maatschappelijke opdracht uitvoeren en hoe zij de relaties met maatschappelijke partners onderhouden. 

Het Zijlstra Center doet onderzoek naar huidige en nieuwe praktijken van publieke en maatschappelijke organisaties met de ambitie om bij te dragen aan het vergroten van de maatschappelijke meerwaarde van deze organisaties. Het Zijlstra Center voedt met het onderzoek de maatschappelijke discussie, en vindt oplossingsrichtingen voor vraagstukken op het gebied van Public Control, Public Governance en Public Leadership. 

Het Zijlstra Center werkt transdisciplinair. Dat betekent dat er intensief wordt samengewerkt en onderzoek gedaan met de publieke en maatschappelijke organisaties zelf. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen drie samenhangende onderzoeksthema’s Public Control, Public Governance en Public Leadership.

Voor meer informatie over ons onderzoek, neemt u contact op met hetzijlstracenter@vu.nl


Wil je meer weten?

Neem contact met ons op.

020-5989865

Vrije Universiteit Amsterdam
Het Zijlstra Center
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

Volg ons

Contactpersoon