Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Science with Purpose

School of Business and Economics

De School of Business and Economics (SBE) brengt relevant onderzoek en onderwijs op het gebied van economie en bedrijfskunde samen

Wij geloven in wetenschap met een maatschappelijke betekenis. De studenten, wetenschappers en medewerkers van onze faculteit verwerven en delen actuele kennis in bedrijfskunde en economie, zodat we goed kunnen inspelen op de economische en maatschappelijke uitdagingen waar onze wereld voor staat. Nu, en in de toekomst.

Wij zijn ervan overtuigd dat samenwerking, openheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid de enige weg voorwaarts zijn – voor de wetenschap, het bedrijfsleven en de maatschappij. Wij leiden onze studenten op tot actieve burgers die hun waarden en idealen helder voor ogen hebben, en die het verschil gaan maken in de wereld.

Studeren bij SBE

Studeren aan SBE is vooruitdenken, ondernemen en ambities waarmaken. Onze economische en bedrijfskundige bachelor- en masteropleidingen geven je een goede basis en een streepje voor op de arbeidsmarkt. Door ons netwerk met de Zuidas, onze gerenommeerde docenten en wetenschappers, volg je aan onze faculteit niet alleen een bachelor- of master- opleiding, maar ook een Executive opleiding. Opleidingen die je voor de rest van je leven bij je draagt.

Onderzoek bij SBE

Mede door de coronacrisis is digitalisering overal in de samenleving versneld toegepast. Welke gevolgen heeft dit voor kwetsbare Amsterdammers die niet altijd beschikken over de juiste vaardigheden of middelen? Hoogleraar Organisatietheorie Elco van Burg deed onderzoek naar de samenwerking tussen hulporganisaties tijdens de lockdowns en de invloed daarvan op onder andere dak- en thuislozen, vluchtelingen en mensen met psychiatrische aandoeningen.

Onderzoek

Meer over

Partners & Accreditaties

Bezoekadres School of Business and Economics

School of Business and Economics
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam