Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Seniorkwalificatie Onderwijs

Geef jij graag een impuls aan de kwaliteit van het academisch onderwijs? Ben je voortrekker in vakoverstijgende projecten of onderwijsvernieuwing? Dan is het SKO-programma voor jou wellicht een mooie uitdaging. Met dit programma behaal je de Seniorkwalificatie Onderwijs (SKO). Je bent aantoonbaar bekwaam in het leiding geven aan onderwijsinnovatie op curriculumniveau.

Samen werken aan onderwijsontwikkeling
Tijdens deze opleiding ga je – samen met andere ervaren collega’s - aan de slag met ontwikkeling én innovatie van onderwijs. Je krijgt handvatten om die ontwikkeling zowel onderwijskundig als procesmatig te leiden. Ook verscherp je je eigen visie op de diverse rollen die je als ervaren docent vaak vervult: ontwikkelaar, verbinder, coördinator, mentor, visionair en strateeg.

Voor wie
Deze opleiding is bedoeld voor ervaren universitair docenten (in het bezit van een BKO-kwalificatie), die zich bezighouden met vernieuwing en graag een voortrekkersrol vervullen.

Lees hier hoe een traject naar Seniorkwalificatie Onderwijs (SKO) er precies uitziet.

Speciaal voor hbo-docenten hebben we groepstrajecten voor minimaal 8 deelnemers waarmee je een SDB-certificaat (Seniorkwalificatie Didactisch Bekwaam) behaalt. Mail ctl@vu.nl