Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

CTL communities

Onderwijs bouw je samen: met je studenten, je collega's en faculteit. Samen wissel je kennis uit, los je problemen op en zoek je naar mogelijkheden om het onderwijs nog verder te verbeteren.

Toch kom je er in je dagelijkse praktijk misschien niet voldoende aan toe om met collega's te reflecteren op de uitdagingen die je in je onderwijs en/of persoonlijke ontwikkeling tegenkomt. Heb jij ook behoefte aan meer aansluiting met collega's, om van en met elkaar te leren, te experimenteren, ervaringen uit te wisselen en je te laten inspireren?

Sluit je dan aan bij een van de onderwijs communities die het CTL heeft ingericht voor iedereen die samen met collega's wil werken aan persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Op dit moment faciliteren wij de volgende communities:

  • Broedplaats voor junior docenten
    Dé plek aan de VU om collega junior docenten te ontmoeten, te inspireren, ervaringen uit te wisselen en je samen nog verder te ontwikkelen als onderwijsexpert.
  • PhD Teaching Community
    Laat je inspireren en werk aan je professionele groei in deze gemeenschap van promovendi met een passie voor lesgeven en leren.
  • Intervisiegroepen voor VU docenten
    In een intervisiegroep kom je zes keer bijeen (eens per 6-8 weken) om inspiratie op te doen, samen te reflecteren en verder te leren rondom onderwijsvraagstukken. Er zijn groepen voor docenten met een BKO, met een SKO en voor opleidingsdirecteuren.

Snelle navigatie VU Centre for Teaching & Learning

Ga hier direct terug naar de homepage van het CTL.
Veelbezochte cursussen: BKOSKOLeergang Onderwijskundig Leiderschap
Cursussen per doelgroep: junior docentendocenten met een BKOonderwijsleidersPhDs met onderwijstaken

Wil je een vraag aan een van onze medewerkers stellen? Neem dan contact op met Carin Weitering, medewerker studentzaken, ctl@vu.nl.
Of bel ons op: 020 598 4263. (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00). 

Contactpersoon