Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Een stevige basis voor de master Pedagogische Wetenschappen

Pedagogische Wetenschappen (premaster)

Heb je een hbo-opleiding op pedagogisch of sociaal-agogisch gebied afgerond en wil je de master Pedagogische Wetenschappen gaan doen? Dan dien je eerst de premaster Pedagogische Wetenschappen succesvol af te ronden. Deze premaster is de brug van het hbo naar de master Pedagogische Wetenschappen.

Als premasterstudent Pedagogische Wetenschappen leg je een stevige theoretische en methodologische basis om daarna de masteropleiding Pedagogische Wetenschappen te volgen. De premaster Pedagogische Wetenschappen dient in één academisch jaar behaald te worden, waarna in het aansluitende collegejaar wordt gestart met één van de mastertrajecten Pedagogische Wetenschappen: 

Met een van deze masteropleidingen verdiep je je verder in de pedagogische wetenschappen en vergroot je je mogelijkheden op de arbeidsmarkt. 

Ontdek jouw pre-master Pedagogische Wetenschappen

Ontdek jouw pre-master Pedagogische Wetenschappen

In de pre-master Pedagogische Wetenschappen word je opgeleid tot 'academisch burger' met een maatschappelijke verantwoordelijkheid. In het onderwijs leggen wij de link naar de samenleving en de actualiteit. De docenten zijn niet alleen deskundig maar ook persoonlijk betrokken bij de studenten. 

Ontdek de studie-inhoud
Klein meisje volgt vanuit huis online onderwijs via laptop