Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Begin je carrière tijdens je master

Wil jij een carrière als advocaat bij een groot advocatenkantoor? Of ga je liever aan de slag als bedrijfsjurist in het (internationale) bedrijfsleven? De master Ondernemingsrecht aan de Zuidas brengt het recht tot leven.

Binnen de opleiding houd je je voornamelijk bezig met het ondernemingsrecht en financieel recht. Maar ook contracten- en goederenrecht komen aan bod.

De functie van het recht staat centraal in het onderwijs. Wat is de achtergrond van de regels? Welke belangen spelen een rol bij het opstellen van die regels? En wat is het gevolg hiervan? Dit pas je toe op vraagstukken rondom overnames, juridische constructies, geschillen tussen aandeelhouders, internationaal recht en verantwoordelijkheden.

Ontdek jouw studie Ondernemingsrecht aan de Zuidas

Ontdek jouw studie Ondernemingsrecht aan de Zuidas

De master Ondernemingsrecht aan de Zuidas is opgericht in samenwerking met grote advocatenkantoren waardoor het onderwijs goed aansluit op de praktijk.

Ervaren topjuristen zijn gastdocent op de VU en brengen de theorie tot leven met praktijkcases. Daarnaast volg je colleges op advocatenkantoren. Ook loop je stage bij een van de deelnemende kantoren. Zo bereid je je als masterstudent goed voor op je carrière.

Ontdek de studie-inhoud
Overzicht plein op de Zuidas

Verander je wereld, studeer Ondernemingsrecht aan de Zuidas