Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Doe onderzoek op het gebied van musculoskeletale fysiotherapie

Musculoskeletale Fysiotherapiewetenschappen

Ben je geïnteresseerd in het (doen van) klinisch wetenschappelijk onderzoek naar musculoskeletale aandoeningen? Dan is de masteropleiding Musculoskeletale Fysiotherapiewetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam misschien iets voor jou!

In dit eenjarige masterprogramma krijg je uitdagend onderwijs met theoretische verdieping in klinische vraagstukken rondom musculoskeletale aandoeningen én vaardigheden in onderzoeksmethodologie.

Deze masteropleiding is uniek in zijn multidisciplinaire focus op zowel experimenteel onderzoek (bijvoorbeeld onderliggende mechanismen van pijn of interventies) als klinisch toegepast onderzoek (zoals virtual reality, eHealth).

Deze eenjarige master is volledig Engelstalig, en kan ook parttime worden gevolgd. Ervaring met klinisch redeneren is belangrijk en voor deze master is geen pre-master vereist.

Ontdek jouw studie Musculoskeletale Fysiotherapiewetenschappen

Ontdek jouw studie Musculoskeletale Fysiotherapiewetenschappen

In dit masterprogramma leer je hoe je hoogwaardig onderzoek kunt doen op het gebied van musculoskeletale fysiotherapie. Van het zoeken naar theoretisch bewijs van klinische problemen tot het vertalen van kennis naar klinische oplossingen. Je past preklinische en innovatieve onderzoeksmethoden toe in een laboratoriumomgeving en zet de kennis en vaardigheden die je opdoet in voor je eigen klinische onderzoeksproject.

Ontdek de studie-inhoud

Verander je wereld, studeer Musculoskeletale Fysiotherapiewetenschappen