Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Communicatie is meer dan alleen woorden op een pagina

Communicatie bestaat vaak uit een combinatie van verschillende communicatievormen, zoals geschreven tekst en afbeeldingen, of gesproken woorden en gebaren. Hoe integreren we deze vormen? En welk effect heeft het medium of het genre dat we gebruiken op hoe we onze boodschappen formuleren? Dat leer je bij de specialisatie Multimodal Communication.

In de masterspecialisatie Communicatie- en Informatiewetenschappen: Multimodal Communication aan de Vrije Universiteit Amsterdam bestudeer je geschreven en gesproken taal in combinatie met andere communicatievormen. Je kijkt naar geschreven en gesproken taal in combinatie met andere communicatievormen. Zowel in verschillende media (documenten, kranten, websites en apps) als in persoonlijke interactie. Je leert hoe je multimodale communicatie in kan zetten om een boodschap beter over te brengen. Met je masterdiploma kan je verschillende kanten op: word bijvoorbeeld communicatieadviseur of trainer voor mediabedrijven!

Multimodal Communication is een van de specialisaties van de master Communicatie- en Informatiewetenschappen. Op deze pagina vind je meer informatie over de andere specialisaties.

Deze opleiding is Engelstalig. Geïnteresseerd? Kijk voor uitgebreide informatie op de Engelstalige pagina. Daar vind je ook de toelatingseisen en meer informatie over aanmelden.