Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Erfgoed verbindt verleden, heden en toekomst

Heritage Studies

Heb jij interesse in de spanningen tussen het behoud en de innovatie van landschappen, architectuur en archeologische overblijfselen? En bestudeer jij erfgoed graag vanuit verschillende (academische) perspectieven? Dan is Heritage Studies aan de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) hét programma voor jou.

De opleiding Heritage Studies biedt jou de kennis om te kunnen reflecteren, en geeft je de methoden en vaardigheden om op te treden als expert op het gebied van erfgoed. Je leert dit tijdens een 1-jarig studieprogramma met colleges, excursies, gastsprekers en interactieve discussies.

Na het afronden van de master Heritage Studies aan de VU, ben jij de expert die onderhandelt met vormgevers, bestuursleden, politici en andere besluitvormers. Ga bijvoorbeeld aan de slag als adviseur bij overheden of als erfgoedexpert bij monumentenzorg.

Heritage Studies is een Engelstalige masteropleiding. Geïnteresseerd in deze studie? Kijk voor uitgebreide informatie op de Engelstalige pagina. Daar vind je ook de toelatingseisen en meer informatie over aanmelden.

Verander je wereld, studeer Heritage Studies