Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

CollAction

Strijd samen voor de Sustainable Development Goals

Karlijn - Student Environment and Resource Management

Karlijn - Student Environment and Resource Management

Duurzaamheid ligt Karlijn nauw aan het hart. Ze weet: velen van ons willen bijdragen aan een duurzame wereld, maar het kan voelen alsof onze eigen acties weinig impact hebben. Met de CollAction app helpt Karlijn anderen met duurzame keuzes maken door betrokken mensen met elkaar in contact te brengen en tips te geven om samen te strijden voor de Sustainable Development Goals. Want wat nou als 1000'en mensen tegelijk dezelfde actie ondernemen?

Doe mee!

Doe mee!

Laten we samen een maand geen vlees eten. Laten we samen ons plastic gebruik verminderen. Laten we een seizoen lang geen nieuwe kleren kopen. 

Wil jij van de wereld een betere plek maken, maar voelen je acties als een druppel op een gloeiende plaat? Dankzij crowdacting kun je actie ondernemen, samen en tegelijk met veel gelijkgestemden. Je handelt met een groep synchroon voor hetzelfde doel, en versterkt zo je individuele actie.

Karlijn en Tom werken momenteel, samen met 6 andere VU-studenten, hard aan de lancering van de CollAction app.  Begin 2022 wordt de app gelanceerd.  Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer de app gelanceerd wordt? Meld je hier aan voor de mailinglijst. Wil je het CollAction team helpen, door het promoten of bijvoorbeeld door te helpen met de app: neem dan contact op via tom@collaction.org. Meer informatie vind je op de website van CollAction.

De eerste CrowdAction zal plaatsvinden in januari 2022. 

Keuze menu in CollAction-app

Wil jij ook je wereld veranderen?

Bezoek het VU Masterevent
Wil je werken aan duurzaamheidsuitdagingen van deze tijd? Volg dan de master Environment and Resource Management aan de Vrije Universiteit Amsterdam.
Zonnepanelen in een bergachtig gebied
De VU Amsterdam Master Spatial, Transport and Environmental Economics omvat stedelijke, vervoers-, milieu-, en vastgoedeconomie.
Tijdens de master Earth Sciences van de VU bestudeer je de invloed die gebergtes, grond, water, lucht en levende organismen op elkaar hebben
Twee mensen kijken naar een laptop
In de Master Entrepreneurship leer je nieuwe ideeën en uitdagende concepten om te zetten in ondernemende vaardigheden en succesvol ondernemerschap.
Na het behalen van de master Computer Science (een joint degree van VU en UvA), begrijp en spreek je de taal van computers.
Tijdens de master SBI aan de VU leer je om wetenschappelijke aspecten te integreren in projecten met een zakelijk en innovatief karakter.

Gerelateerde opleidingen