Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Maak het verschil – Los wereldproblemen op

Spatial, Transport and Environmental Economics

De Master Spatial, Transport and Environmental Economics omvat stedelijke, vervoers-, milieu-, en vastgoedeconomie.

Waarom floreren sommige steden en anderen helemaal niet? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat automobilisten buiten de filetijden naar hun werk gaan? Waarom sluit een land zich aan bij het Kyoto - of Sofia Protocol?

Als je geïnteresseerd bent in het spanningsveld tussen economische groei, de ontwikkeling van steden, de woon-werkomgeving, mobiliteit, de uitputting van de aarde en de mogelijkheden van nieuwe energiebronnen dan is de Master Spatial, Transport and Environmental Economis de studie voor jou. Het studieprogramma biedt je de mogelijkheid om je te specialiseren in vier richtingen of een combinatie daarvan. Het programma biedt zowel de theoretische basis als praktische vaardigheden die nodig zijn om complexe problemen op te lossen. Daarnaast leer je theoretische oplossingen om te zetten in helder en toepasbaar beleidsadvies.

Waarom de Master Spatial, Transport and Environmental Economics?

Hans Koster, hoogleraar Urban Economics and Real Estate en Opleidingsdirecteur van de Master Spatial, Transport and Environmental Economics: "Het unieke van deze master is dat je leert over de complexe interacties tussen de steden, milieu en transport om zo antwoorden te vinden op de problemen van de 21e eeuw."

Ontdek de inhoud van het programma

Partners