Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Lever een bijdrage aan duurzaamheidsvraagstukken

Environment and Resource Management

Lever een bijdrage aan duurzaamheidsvraagstukken

Wil je deel uitmaken van de nieuwe generatie milieuleiders die werken aan duurzaamheidsuitdagingen van deze tijd? Met de master Environment and Resource Management aan de Vrije Universiteit Amsterdam kun jij daarmee aan de gang. Van klimaatverandering bij migratie, de impact van voedselvoorziening op het milieu tot het analyseren van de transitie naar duurzame energiesystemen. Het is aan jou.

Je kunt je specialiseren in wereldwijde uitdagingen op het gebied van voedsel, water, ecosystemen, biodiversiteit, energie en klimaat. Of cursussen combineren uit meerdere specialisaties met de specialisatie Global Sustainable Futures.

Je wordt opgeleid om een ​​interdisciplinaire milieudeskundige te worden die effectieve oplossingen ontwikkelt voor een duurzamere wereld. Je kunt aan de slag als projectmanager bij een NGO, kiezen voor een functie in de private of publieke sector, of werken voor een (milieu)adviesbureau.

Meer informatie over deze master vind je op de Engelstalige website van de master Environment and Resource Management. De toelatingseisen en informatie over aanmelden vind je op de pagina Admissions