Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Studentenwelzijn

Op deze pagina geven we je een overzicht van de ondersteuning die de Vrije Universiteit Amsterdam en de VU-community te bieden hebben om jouw welzijn en veiligheid te waarborgen.

Tijdens je studietijd kan het zijn dat je extra hulp nodig hebt, met je studie of persoonlijk. Op de VU zijn er verschillende studentenbegeleidingsdiensten. In deze video wordt uitgelegd welke diensten dat zijn. Aarzel niet om hulp te vragen en onthoud dat alle gesprekken met studieadviseurs, studentendecanen en studentenpsychologen vertrouwelijk zijn.

Wil je weten bij wie je het beste terecht kunt?
Bekijk dan onze handige infographic voor al je vragen over studentenbegeleiding en -ondersteuning. Je kunt ook contact opnemen met de Student Wellbeing Point voor ondersteuning door een medestudent.

Wil je meer weten over welke visie de VU heeft op studentenwelzijn?
In dit document lees je hoe de VU studentenwelzijn definieert en welke visie wordt gehanteerd als richtsnoer voor beleid.

Hier lees je het laatste VU-nieuws over studentenwelzijn.

Rust en stilte in The Mindfulnest

Rust en stilte in The Mindfulnest

Vind je het moeilijk om tijd voor jezelf te nemen? Heb je behoefte aan een moment van rust of een verantwoorde manier om even bij te komen van het studeren? Je kunt op je eigen manier nestelen en ontspannen in een cabine die speciaal voor dit doel is ontworpen – The Mindfulnest. Je vindt hem in de studieruimte in de Universiteitsbibliotheek op de 2e verdieping!

AdValvas testte the Mindfulnest
Cabine voor studenten waar ze een moment van rust of een verantwoorde manier vinden om even bij te komen van het studeren.

Heb je persoonlijke (studie)begeleiding nodig?

Heb je een vraag of opmerkingen?

Neem contact op met de Student Wellbeing Point

Student Wellbeing Point: studentwellbeingpoint@vu.nl
Stuur een e-mail naar het Student Wellbeing Point om met een Point Peer te praten, voor vragen en/of doorverwijzing.

Volg ons op Instagram