Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Studentenwelzijn

Academische druk, sociale veranderingen en persoonlijke groei: het studentenleven kan een uitdagende tijd zijn. Bewuster omgaan met je welzijn kan helpen een goede balans te vinden in je drukke studentenleven.

Of je nou op zoek bent naar ondersteuning rondom je mentale gezondheid of naar tools om zelf aan de slag te gaan met je welzijn, de VU biedt een passend aanbod. Ontdek bijvoorbeeld de workshops van de Wellbeing Week, ontwikkel je studievaardigheden met verschillende trainingen of ga op zoek naar verbinding met medestudenten via de activiteiten op de welzijnskalender.

Heb je hulp nodig en wil je met iemand praten?

Bekijk in de infographic waar je terecht kunt. Een goede eerste stap is om contact op te nemen met de studieadviseur van jouw opleiding. Daarnaast kun je contact opnemen met het Student Wellbeing Point voor een luisterend oor van een medestudent.

Rust en stilte in The Mindfulnest

Rust en stilte in The Mindfulnest

Vind je het moeilijk om tijd voor jezelf te nemen? Heb je behoefte aan een moment van rust of een verantwoorde manier om even bij te komen van het studeren? Je kunt op je eigen manier nestelen en ontspannen in een cabine die speciaal voor dit doel is ontworpen – The Mindfulnest. Je vindt hem in de studieruimte NU-1A49 in het NU-gebouw op de 1e verdieping!

AdValvas testte the Mindfulnest
Cabine voor studenten waar ze een moment van rust of een verantwoorde manier vinden om even bij te komen van het studeren.

Heb je persoonlijke (studie)begeleiding nodig?

Heb je een vraag of opmerkingen?

Neem contact op met de Student Wellbeing Point

Student Wellbeing Point: studentwellbeingpoint@vu.nl
Stuur een e-mail naar het Student Wellbeing Point om met een Point Peer te praten, voor vragen en/of doorverwijzing.

Volg ons op Instagram