Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Praktische informatie master Geneeskunde

Laatst gewijzigd op 28 juni 2024
Op deze pagina vind je praktische informatie over de master Geneeskunde, zoals adreswijzigingen, huisvesting, symposia, intervisie, roosters en vergoedingen.

Algemeen

  • Afstuderen

    Informatie over afstuderen en het aanvragen van je masterdiploma vind je op de pagina afstuderen en diploma

  • Adreswijziging

    Heb je een nieuw adres en/of telefoonnummer? Geef dit dan zo spoedig mogelijk door.

    Het doorgeven van jouw nieuwe gegevens gaat als volgt:

    1. Zorg er eerst voor dat jouw adreswijziging wordt doorgevoerd in VUnet. Het is belangrijk dat je het correspondentieadres aanpast, zodat het gewijzigde adres automatisch meekomt in de maandelijkse update van KL-app. 
    2. Laat het secretariaat van de afdeling waar je je coschap loopt (of binnen een maand gaat lopen) en - indien van toepassing - het leerhuis van het betreffende ziekenhuis weten dat jouw adresgegevens gewijzigd zijn.   
  • Symposia

    Voor elk masterjaar worden er vier symposiumdagen georganiseerd. De symposia zijn ingericht rondom actuele thema’s in de gezondheidszorg met nadruk op integratie van competenties. Tijdens ieder masterjaar ben je verplicht twee volledige symposiumdagen te volgen en je mag zelf kiezen aan welke twee symposia je wilt deelnemen. Indien je slechts een deel van het symposium bijwoont, wordt het symposium niet afgetekend. Je aanwezigheid bij de symposia wordt doorgegeven aan de masterbeoordelingscommissie (MBC) en als je niet voldaan hebt aan de verplichting van 2 symposia zal de MBC je portfolio niet beoordelen. 

    Je dient je vooraf in te schrijven voor een symposium. De inschrijving sluit een week voor het symposium. Vergeet tijdens het symposium niet je aanwezigheid voor alle onderdelen te registreren (via Academy Attendance), anders wordt het symposium niet afgetekend.

    Als het door omstandigheden (door bijvoorbeeld stages in het buitenland) niet mogelijk is om in totaal 2 symposiumdagen tijdens het masterjaar bij te wonen, dan stuur je een mail naar master.gnk.vu@amsterdamumc.nl, waarin je aangeeft welke symposiumdag je om welke reden niet kunt bijwonen.

    Het volgen van een extra symposium geeft geen recht op vrijstellingen voor aanwezigheid bij symposia in volgende masterjaren.

    Masterjaar 1 en 2

    Je mag de symposia in masterjaar 1 alleen volgen als je het Voorbereidend CoschaP (VCP) hebt afgerond. Deelname tijdens het VCP is dus niet mogelijk. 

    Symposiumdagen masterjaar 1 in 2023-24: 

    • 19 oktober 2023
    • 25 januari 2024
    • 18 april 2024
    • 13 juni 2024

    Symposiumdagen masterjaar 2 in 2023-24

    • 21 september 2023
    • 16 november 2023
    • 22 februari 2024
    • 16 mei 2024

    Verdere informatie over de thema's per symposium en de link voor registratie kun je vinden op Canvas (de course 'masteropleiding geneeskunde VU').

    Masterjaar 3

    Je mag de symposia in masterjaar 3 volgen vanaf de start van je senior coschap.  

    Aanwezigheid bij de symposia is onderdeel van portfoliotentamen 3 (M15 PT studenten) of de toets Professionele Ontwikkeling PO 3 (M15 studenten). 

    Op onderstaande data worden de symposiumdagen in 2023-2024 georganiseerd: 

    • 7 september 2023
    • 14 december 2023
    • 7 maart 2024
    • 20 juni 2024

    Meer informatie over de symposiumdagen, zoals het programma en de aanmeldprocedure, kun je vinden op Canvas (course 'Masteropleiding Geneeskunde VU' voor M15 PT studenten en course ‘Professionele Ontwikkeling Masterjaar 3 - Module Symposia M3 voor M15 studenten).  

    Als het door omstandigheden niet mogelijk is twee symposiumdagen bij te wonen, word je verzocht een mail te sturen naar seniorcoschap.vu@amsterdamumc.nl , waarin je aangeeft welke symposiumdag je om welke reden niet kan bijwonen. Hierbij dien je het rooster van masterjaar 3 toe te voegen met daarbij jouw start- en einddata van de onderdelen in masterjaar 3 (SECO, WS en KO). Vergeet hierbij niet je studentnummer te vermelden. Er wordt dan bepaald of je een vrijstelling ontvangt, dan wel een vervangende opdracht moet doen. 

  • Intervisie

    Masterjaar 1 en 2

    Tijdens masterjaar 1 en 2 zijn er in totaal vijf intervisiebijeenkomsten.

    De data van de intervisiebijeenkomsten vind je op rooster.vu.nl en/of in canvas.

    De algemene informatie (reglement, inhaalbijeenkomsten, contactinformatie) vind je op canvas in de course: Masteropleiding geneeskunde VU.

    Masterjaar 3

    Tijdens masterjaar 3 vinden er in totaal twee intervisiebijeenkomsten plaats, steeds in vaste groepen, onder leiding van een vaste docent. Het doel is coschapervaringen te delen en verder te exploreren. Op Canvas in de course 'Professionele ontwikkeling masterjaar 3' kun je je rooster vinden. Met de stageplekken zijn afspraken gemaakt om je in de gelegenheid te stellen de intervisiebijeenkomsten te volgen. Bij aanvang van de stage stel je zelf de onderwijscoördinator of contactpersoon van je stageplaats op de hoogte van de data waarop je die middag afwezig zult zijn wegens deelname aan een intervisiebijeenkomst.

    Groepsindeling 

    Het is niet mogelijk om een bijeenkomst in een andere groep te volgen i.v.m. de vereiste veilige omgeving voor intervisie.

    Aanwezigheidsplicht 

    De intervisiebijeenkomsten zijn verplicht, alleen met een geldige reden (overmacht) kun je je afmelden bij master.intervisie.vu@amsterdamumc.nl.

    Wanneer je één bijeenkomst mist, dan volg je een inhaalbijeenkomst (minimaal 10 dagen van te voren aanmelden via master.intervisie.vu@amsterdamumc.nl). Bij twee gemiste bijeenkomsten volg je een verplichte inhaalbijeenkomst en maak je daarnaast een vervangende opdracht. Via master.intervisie.vu@amsterdamumc.nl kun je je aanmelden (minimaal 10 dagen van te voren) voor een inhaalbijeenkomst en een vervangende opdracht aanvragen. Deze regels gelden ook voor studenten die in het buitenland stage lopen en niet fysiek aanwezig kunnen zijn tijdens een intervisiebijeenkomst.

    Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met de coördinator intervisieonderwijs:

    Drs. A. (Albert) Wenisch                            
    Van der Boechorststraat 7, D343
    a.wenisch@amsterdamumc.nl 

  • Werktijden coassistenten

    In onderstaande documenten vind je alle informatie over de regels m.b.t. de werktijden voor coassistenten

    Notitie werktijdenregeling coassistenten

    FAQ over werktijdenregeling coassistenten

  • Belangrijke reglementen en richtlijnen

  • Boekenlijst

    Boekenlijst 2023-2024

    Op deze pagina vind je de boekenlijst voor studiejaar 2023-24 van de bachelor en master geneeskunde.

    Boekenlijst 2022-2023

    Op deze pagina vind je de boekenlijst voor studiejaar 2022-23 van de bachelor en master geneeskunde.

    Overzicht boeken per cohort 

    In dit document staat per cohort welke boeken in voorgaande jaren op de boekenlijst stonden. Download hier het document 'boekenlijsthistorie'

  • Verklaring resultaten en/of rooster

    Je kunt via je dashboard in Vu.nl een overzicht van je resultaten downloaden. 

    Heb je een specifieke verklaring nodig? Neem dan contact op met de Studentenbalie van de faculteit via studentenbalie.gnk.vu@amsterdamumc.nl Geef daarbij duidelijk aan welke gegevens in de verklaring moeten komen. 

    Je kunt daarnaast ook een overzicht van je coschaprooster opvragen via master.gnk.vu@amsterdamumc.nl

Rooster, afwezigheid en verlof

  • Roosters

  • Vakanties en vrije weken

    Masterjaar 1 en 2

    ln masterjaar 1 en in masterjaar 2 is er een kerstvakantie en een zomervakantie, waarbij de coschappen voor alle coassistenten stilliggen. Daarnaast heb je tussen bepaalde coschappen een of twee weken vrij. Deze weken vind je terug in het coschappenrooster dat je uiterlijk 6 weken voor de start van het VCP (voorbereidend coschap) ontvangt. Voor het overzicht van vrije weken in het coschappenrooster klik hier.

    Zomervakantie 2024: van vrijdag 19-07-2024 17.00 uur tot en met maandag 12-08-2024 7.00 uur

    Kerstvakantie 2024: van vrijdag 20-12-2024 17.00 uur tot en met maandag 30-12-2024 7.00 uur

    Je vindt de vakanties ook terug in KL-app

    Masterjaar 3

    In masterjaar 3 heb je geen vaste vakanties (dus ook geen kerstvakantie!), maar je hebt wel de mogelijkheid om tussen de studieonderdelen vrije weken te plannen. 

  • Feestdagen en andere vrije dagen

    Eventuele vrije feestdagen (Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag en Koningsdag) en/of compensatiedagen kunnen per coschap, per ziekenhuis en afdeling wisselen. Nieuwjaarsdag (van 31 december 17.00 uur tot 2 januari 7.00 uur) is een vaste vrije dag voor zowel onderwijs als coschappen, als deze niet al in de vaste kerstvakantie valt. De coschappen lopen m.u.v. de kerstvakantie en de zomervakantie continu door. 

    Verder zijn er in het Voorbereidend Coschap (VCP) en het KTO en KTC-onderwijs in het Amsterdam UMC (en dus niet tijdens de coschappen!) vrije dagen op:

    Vrije dagen 2024-25

    • Nieuwjaarsdag: 1 januari 2025
    • Tweede Paasdag: 21 april 2025
    • Hemelvaartsdag: 29 mei 2025 (let wel, vrijdag 30 mei is er wel KTC-onderwijs!)
    • Tweede Pinksterdag: 9 juni 2025

    Goede vrijdag en Bevrijdingsdag

    In de masteropleiding geldt de regel dat studenten wat betreft vrije dagen vallen onder de CAO van het ziekenhuis waar ze op dat moment het coschap lopen.
    Goede Vrijdag en 5 mei zijn geen officiële landelijke vrije dagen. Afhankelijk van de locatie waar je je op dat moment bevindt, kan je dan ook op Goede Vrijdag en/of 5 mei worden verwacht op de stageplek of voor onderwijs. Je kunt dit navragen bij de betreffende locatie. 

  • Afwezigheid en verlofverzoeken

    Algemeen geldt:

    • Er is een aanwezigheidsplicht voor al het KTO/KTC onderwijs en gedurende de coschappen (colleges, practica, trainen van vaardigheden in de klinische praktijk, intervisie, symposia etc.).
    • Afwezigheid is geoorloofd in het geval van een andere (curriculaire!) onderwijsverplichting, snipperdag, calamiteit of na akkoord van de opleiding.
    • Afwezigheid is altijd in overleg met, en na akkoord van, de opleider/coördinator/opleiding (zie ‘Hoe meld ik me af bij afwezigheid?’).
    • Óf en in welke mate afwezigheid dient te worden ingehaald wordt altijd bepaald door de opleider/coördinator en is afhankelijk van je presteren, duur van afwezigheid, lengte van het coschap en aard van gemiste onderwijsactiviteitactiviteiten.
    • Voor in te plannen afwezigheid maak je zoveel mogelijk gebruik van je roostervrije periodes en snipperdagen. Wanneer dit niet mogelijk is kan je (vooraf) een verlofverzoek indienen bij de opleiding via master.gnk.vu@amsterdamumc.nl. Vakanties plan je te allen tijde in roostervrije weken. Vakantieverzoeken kunnen dan ook niet in behandeling genomen worden.

    Wat valt onder curriculaire onderwijsverplichtingen?

    • Hieronder verstaan we mastersymposia, intervisiebijeenkomsten, landelijke voortgangstoetsen en de (online) afnames van het mondeling klinisch redeneren.
    • De data van de mastersymposia, intervisiebijeenkomsten, landelijke voortgangstoetsen en ook vakanties zijn bekend op de KTO/coschaplocaties. Wij verzoeken je desondanks je afwezigheid in het kader van deze onderwijsmomenten zelf nog eens (in een zo vroeg mogelijk stadium) aan te kondigen bij je begeleider.
    • Na de woensdagen dat je VGT doet, geldt dat je niet terug hoeft naar de coschaplocatie als je dagdienst hebt, maar wel als je avond- of nachtdienst hebt. Je gaat ook terug naar je locatie als je die week KTO hebt en er onderwijs gepland staat. 
    • Voor de afname van het klinisch redeneren (MKR) geldt dat je zelf op de coschaplocatie doorgeeft wanneer deze voor jou staat ingepland zodra hiervoor de datum bekend is. We gaan er hierbij vanuit dat je je afwezigheid tot een minimum beperkt en de MKR op je coschaplocatie doet als hiervoor een geschikte rustige ruimte beschikbaar is.

    Wat is overmacht?

    • Onder overmacht verstaan we situaties waarin je er niets aan kunt doen dat je een verplichting niet nakomt. Voorbeelden van overmacht zijn ziekte, privé-calamiteiten, doktersbezoek bij spoed, storingen in het OV etc.
    • Breng in dit geval altijd zo snel mogelijk je opleider op de hoogte van je afwezigheid (zie ‘Hoe meld ik me af bij afwezigheid?’).

    Hoe meldt ik mij af bij afwezigheid?

    Zie dit stroomdiagram.

  • Snipperdagen

    Om de studiedruk die door masterstudenten Geneeskunde wordt ervaren te verlichten krijg je in de masteropleiding Geneeskunde snipperdagen. Hiermee kun je meer sturing aan het eigen leren geven en daarmee aan de ervaren drukte.

    Een snipperdag kun je beschouwen als een losse vakantiedag zoals deze ook voor werknemers geldt. Hieronder wordt een overzicht gegeven van de regelgeving en de procedure om een snipperdag aan te vragen.

    Hoeveel snipperdagen krijg ik per coschap (inclusief wetenschappelijke stage)

    Lengte coschapAantal snipperdagen**
    6-8 weken*1
    9 weken2
    16 weken3
    24 weken4

    * m.u.v. het Voorbereidend coschap (VCP). De coschappen KNO, Dermatologie en Oogheelkunde worden beschouwd als drie individuele coschappen van 2 weken.

    ** bij voltijdstudenten. Bij deeltijdstudenten geldt een aantal snipperdagen naar rato, te weten 80%.

    • Je hebt recht op het aantal snipperdagen zoals hierboven in de tabel aangegeven.
    • Je kunt niet worden verplicht om een snipperdag op te nemen.
    • In geval van ziekte behoud je aanspraak op de snipperdag(en) binnen het betreffende coschap. Zie verder hieronder ‘Wat als ik ziek ben geweest tijdens het coschap’?
    • Niet ingezette snipperdagen komen te vervallen aan het einde van het coschap; deze kan je niet meenemen naar een volgend coschap.
    • Een snipperdag wordt in principe voor een volledige dag gebruikt

    Waarvoor kun je je een snipperdag gebruiken?

    Je kunt een snipperdag opnemen voor bijvoorbeeld een bruiloft/familiefeest, extra-curriculair congresbezoek, feestdag die niet is opgenomen in de CAO van het ziekenhuis, maar ook zonder opgave van reden, gewoon voor een vrije dag.

    Houd er rekening mee dat een dag niet in het coschap betekent dat je een dag minder klinische ervaring opdoet en minder tijd hebt voor het ophalen van feedback. Maak voor jezelf daarom altijd de overweging of het opnemen van een snipperdag gezien je leerdoelen en -prestaties van dat moment handig is.

    Waarvoor kan ik snipperdagen niet inzetten?

    • Snipperdagen gelden niet voor coschappen in het buitenland.
    • Een snipperdag kan niet worden ingezet tijdens Klinisch Trainingsonderwijs (KTO).
    • Een snipperdag kan niet worden ingezet tijdens curriculaire onderwijsdagen zoals de mastersymposia, intervisie en terugkomdagen (ouderengeneeskunde, HAG en sociale geneeskunde).
    • Een snipperdag kan niet worden ingezet voor een avond-, nacht- of weekenddienst of een dienst op een feestdag, tenzij ter plaatse anders wordt besloten door de opleider/ onderwijscoördinator
    • Een snipperdag kan niet worden ingezet als er  patiënten voor je zijn ingepland op een eigen spreekuur en deze planning niet meer met redelijke en billijke werklast voor de instelling kan worden gewijzigd.
    • Een snipperdag kan niet worden ingezet als hierdoor de eindevaluatie van het coschap zou komen te vervallen/verplaatst zou moeten worden.
    • Een snipperdag kan niet worden ingezet op ‘inhaaldagen’ die zijn afgesproken om afwezigheid (door bijvoorbeeld ziekte) te compenseren.

    Hoe vraag ik een snipperdag aan?

    • Je vraagt een snipperdag aan bij de lokale begeleider/onderwijscoördinator.
    • Een snipperdag dien je minimaal 2 weken voor de betreffende dag aan te vragen.
    • Je snipperdag is pas geldig ná goedkeuring door de opleider/onderwijscoördinator ter plaatse.
    • Wanneer je een snipperdag tijdig hebt aangevraagd, kan deze enkel worden afgewezen op gegronde redenen; bijvoorbeeld als er patiënten bij jou zijn ingepland.

    Kan er afgeweken worden van de regels?

    In alle gevallen geldt dat de beschreven regels op locatie soepeler mogen worden toegepast; andersom, strenger dus, geldt dat niet. Enkele voorbeelden:

    • Er kan ter plaatse worden bepaald dat een aanvraag van korter dan 2 weken gehonoreerd wordt, maar er kan niet een minimum van meer dan 2 weken worden vereist.
    • Snipperdagen kunnen bij verzoeken hiertoe in dagdelen opgesplitst worden, mits dit werkbaar is op de locatie en passend gemaakt kan worden in je rooster.

    N.B. Aan een soepelere hantering van de regels op een bepaalde locatie of bij andere studenten kun je geen rechten ontlenen voor jezelf.

    Wat als ik ziek ben geweest tijdens het coschap?

    Er kan níet van je worden gevraagd om snipperdagen rechtstreeks in te leveren voor ziektedagen.

    Als je door afwezigheid bij ziekte uiteindelijk te veel hebt gemist om te voldoen aan de eindtermen, kan j wel aan je worden gevraagd dit in te halen. Vanzelfsprekend kan je geen snipperdag inzetten voor deze inhaaldagen.

    Waar kan ik terecht met vragen?

    Het besluit tot toekenning van een snipperdag wordt lokaal bepaald. Als je echter denkt dat de regels niet goed gevolgd worden in jouw nadeel, zoek dan contact met de betreffende coschapcoördinator VU of met de masteropleiding geneeskunde via master.gnk.vu@amsterdamumc.nl.

  • Aangepast programma vanwege functiebeperking of andere persoonlijke omstandigheden

    Wanneer je vanwege een functiebeperking of andere zwaarwegende persoonlijke omstandigheden de masteropleiding geneeskunde niet via het reguliere ingeroosterde programma met goed gevolg af kunt leggen, dan kun je een verzoek voor een aanpassing van het programma indienen bij het werkoverleg individuele aanpassingen masterstages (WIAM).

    Dit kan bijvoorbeeld als je

    • een functiebeperking hebt.
    • zorg voor kinderen draagt of mantelzorger bent.
    • toegelaten bent tot de universitaire topprestatieregeling.

    Meer informatie over de mogelijkheden, voorwaarden en procedure vind je bij Individuele aanpassingen masterprogramma (WIAM).

    Het aantal studiepaden dat geschikt is voor studenten met een aanpassing is beperkt. Je dient daarom rekening te houden met studievertraging.

Vergoedingen en huisvesting

  • Reiskostenvergoeding

    Bij de start van de coschappen krijg je een tegemoetkoming reiskosten, uitgekeerd voor de gehele masteropleiding. Dit betreft een tegemoetkoming in de reiskosten van klinische stages, inclusief compensatie voor de zomerweken waarin de OV-studentenkaart beperkt geldig is, plus de maaltijdvergoeding bij avond- en weekenddiensten. 

    Als je wel recht hebt op een OV-studentenkaart ontvang je eenmalig een vergoeding van €400. Dit bedrag is gebaseerd op een gemiddelde reisafstand van de verschillende klinische stages in de master en een maaltijdvergoeding bij een gemiddeld aantal avonddiensten.

    Als je geen recht hebt op een OV-studentenkaart ontvang je eenmalig €1600. Wanneer je in aanmerking wilt komen voor het hoge tarief, dien je bij je inschrijving in Studielink voor de masteropleiding een bewijs van de DUO-IB-Groep te uploaden, waaruit blijkt dat je geen recht (meer) hebt op een OV-jaarkaart (zie voorbeeld) Wanneer je geen bewijs aanlevert, wordt automatisch het lage tarief uitgekeerd.

    Wanneer je tijdens de masteropleiding jouw recht op een OV-jaarkaart verliest en je later in de master in aanmerking zou komen voor het hoge tarief, meld je dit - als het zover is -  door een mail te sturen naar master.gnk.vu@amsterdamumc.nl met een bewijs(bericht) van de DUO-IB-groep, waarin blijkt dat je geen recht meer hebt op een OV-jaarkaart. Er vindt dan over de resterende periode een verrekening plaats. Het aanvullende bedrag zal twee tot drie maanden na aanvraag (en ontvangst van bewijs) op jouw rekeningnummer worden overgemaakt.

    Meer informatie over het studentenreisproduct vind je op de website van DUO     

  • Tegemoetkoming onkosten

    Als coassistent heb je recht op een onkostenvergoeding van 100 euro netto per kalendermaand voor alle coschappen die je loopt in universitair medische centra. Dit is geregeld in de CAO UMC (per 1 januari 2019).

    De volgende definitie van coschap is hierbij van toepassing:

    ‘Een coschap is een studieonderdeel van de masteropleiding geneeskunde waarin een student individueel een klinisch coschap of het senior coschap of een klinisch keuze-coschap masterjaar 3 loopt op een klinische afdeling van een UMC of ziekenhuis. De coassistent verricht taken in de patiëntenzorg.’

    Dit betekent dat je geen vergoeding krijgt voor voorbereidend onderwijs (zoals bijv. VCP en KTO), terugkomdagen of de wetenschappelijke stage. 

    Als je coschappen loopt in Amsterdam UMC, ontvang je de vergoeding automatisch op je bankrekening in de maand volgend op het coschap. Hiervoor wordt het bankrekeningnummer dat je opgegeven hebt bij je inschrijving gebruikt en het is dus belangrijk dat je een wijziging van je bankrekening tijdig doorgeeft. De vergoeding wordt berekend op basis van eigenlijke dagen (4,60 euro per dag) dat je coschappen loopt.

    Als je coschappen loopt in andere ziekenhuizen of instellingen dan heb je mogelijk ook recht op een onkostenvergoeding, maar de voorwaarden, het bedrag en de procedure kunnen verschillen. In de CAO waar de betreffende instelling onder valt staat beschreven welke regeling geldt. Omdat het om een onkostenvergoeding gaat (en geen stagevergoeding), kan het zijn dat je individuele kosten moet declareren. Dit betekent dat je bewijzen, zoals facturen en bonnetjes, moet bewaren. Check per ziekenhuis of instelling bij de afdeling Personeelszaken wat je moet doen.

    Meer informatie en een overzicht van veel gestelde vragen kun je vinden op de website van De Geneeskundestudent.

  • Huisvesting voor coassistenten

    Ben je ingedeeld voor een coschap verder weg gelegen van Amsterdam? Dan is er bij enkele locaties een mogelijkheid om in de betreffende plaats te overnachten. 

    NWZ locatie Den Helder

    Wanneer je stage loopt in NWZ Den Helder bestaat de mogelijkheid om in Den Helder te overnachten. Deze overnachtingen worden per nacht vergoed en moeten worden gezien als verblijf in een hotelkamer. Het is dus niet de bedoeling dat je de kamer bijvoorbeeld in het weekend “aanhoudt” (tenzij je weekenddienst moet lopen). Als je je sleutel niet inlevert, terwijl je geen gebruik maakt van de kamer, zullen de kosten direct bij jou in rekening worden gebracht. Wanneer je deze kosten niet gelijk betaalt, word je de mogelijkheid om verder gebruik te maken van een van deze kamers ontnomen.

    Let wel, NWZ heeft kamers ter beschikking op verschillende locaties. Zij delen de coassistenten willekeurig in. Je kunt daarom geen voorkeur voor een bepaald soort kamer opgeven!  

    Wanneer je gebruik wilt maken van de huisvestingsmogelijkheid, neem dan - graag tijdig - contact op met de afdeling Facilitaire Zaken via telefoon: 0223 696969.

    St. Jansdal Ziekenhuis (Harderwijk)

    St. Jansdal biedt huisvesting aan voor coassistenten. Wanneer je in aanmerking wilt komen voor huisvesting tijdens je coschap heelkunde in St. Jansdal kun je contact opnemen met mevr. I.E. (Ingrid) Jonathans, assistent HR, telefoon 0341-463514 of per mail ie.jonathans@stjansdal.nl. Meer informatie over de aangeboden huisvesting vind je hier

    Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis (Dirksland)

    Wanneer je voor een coschap kindergeneeskunde in het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis bent ingedeeld, kun je huisvesting aanvragen. Meer informatie hierover vind je op de Canvas course van het coschap kindergeneeskunde. 

Contact

Heb je vragen? Neem gerust contact op met het Onderwijs Service Centrum van de Faculteit der Geneeskunde.

Bel +31 (0)20 44 48010 (ma t/m vr: 10.30 - 12.30 uur  en 14.00 tot 16.00 uur)

Specifieke vragen?

Stuur een e-mail voor vragen met betrekking tot:
- de Bachelor/Minoren: Bachelor.info.vu@amsterdamumc.nl
- de Master: master.gnk.vu@amsterdamumc.nl
- Internationalisering: International.vu@amsterdamumc.nl