Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Ontdek de campus

De VU heeft een gastvrije, centrale campus op de Amsterdamse Zuidas. De campus huisvest talent, wetenschappelijke staf en beschikt over state-of-the-art faciliteiten voor onderwijs en onderzoek.

De VU Campus is een plek waar mensen elkaar ontmoeten en nieuwe samenwerkingsvormen ontstaan. Daarnaast is het door de ligging aan de Amsterdamse Zuidas, vlakbij Schiphol, een ontmoetingsplek die goed bereikbaar is. De VU is, als onderdeel van Amsterdam, een (internationale) community die samenwerkt met kennispartners, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. De VU campus is volop in ontwikkeling en vormt zich naar de vragen en behoeftes van deze tijd. 

Nieuwe onderwijs- en werkstijlen vinden nu en in de toekomst hun vorm door de vernieuwde inrichting van de gebouwen. Met de komst van studentenwoningen en een uitgebreider sport- en cultuurprogramma wordt de campus meer en meer onderdeel van de stad.

Op de VU Campus vind je veel verschillende gebouwen met diverse voorzieningen. De VU Campus is blijvend aan het veranderen. De komende jaren wordt dit steeds meer zichtbaar. Er worden nieuwe onderwijs- en onderzoeksfaciliteiten ontwikkeld en er zijn levendige ontmoetingsplekken zoals cultureel centrum VU Griffioen, bioscoop Rialto, de Botanische tuin Zuidas, het Science cafĂ© en Eat Meet Work in het O|2 Labgebouw en 3D@VU.