Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Dag van de Duurzaamheid

Sustainability Office VU grijpt dinsdag 10 oktober, de nationale Dag van de Duurzaamheid in Hoger Onderwijs, aan om het thema duurzaamheid op een speciale manier onder de aandacht te brengen bij alle VU'ers, van student tot medewerker tot wetenschapper.

Op die dag ben je van harte welkom om (gedeelten van) een inspirerend en interactief dagprogramma bij te wonen, inclusief o.a. workshops, een initiatievenmarkt, een seminar over citizen assemblies en een presentatie van keynote speaker prof. dr. ir. Arjen Wals over the Whole Institution Approach. Het programma zal van 9.00 - 18.00 uur (inclusief afsluitende borrel) duren en wordt georganiseerd door Sustainability Office VU.

Het thema van deze eerste editie is 'bring the action'. Hiermee willen we de VU community aanzetten tot een actieve bijdrage aan een duurzamere universiteit, maar ook laten zien wat we allemaal al doen, daarover in gesprek gaan en samen kijken waar we kunnen verbeteren. We geloven dat samen doen ons vooruit helpt naar een betere wereld. 

Programma
9:00 - 12:00 uur: Verschillende interactieve workshops
12:00 - 13:00 uur: Students Speaking Up @ 3D - Spoken word en muziek inclusief vegan lunch
14:00 - 15:30 uur: Seminar over burgerberaden voor het klimaat
16:00 - 17:00 uur: Keynote prof. dr. ir. Arjen Wals & Officiƫle lancering Sustainability Office VU
17:00 - 18:00 uur: Borrel & Initiatievenmarkt 

Duurzaam ruilen
De hele dag kun je in de UB een oud boek ruilen voor een nieuw boek. Ook kun je tijdens de initiatievenmarkt een kledingstuk ruilen bij de clothing swap stand van de Green Office in het Atrium, NU-gebouw.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor het evenement via dit aanmeldformulier