Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Testimonials

Onderstaande testimonials zijn geschreven door VU-studenten die 3D evenementen hebben bezocht.

😊 Een goede manier om mensen met verschillende academische achtergronden te leren kennen en samen leuke dingen doen

😊 Bij 3D leer je de hele tijd nieuwe mensen kennen. Bij elk evenement komen er nieuwe mensen en ook mensen die je al kent. De groep voelt altijd heel veilig en open, iedereen is anders maar dat maakt het juist zo leuk. Met sommige mensen praat je misschien nooit meer, maar met sommigen klikt het gewoon en ga je samen veel avonturen beleven.

😊 Ik heb mijn huidige gf leren kennen in 3D dus ja, life is better here

😊 Eigenlijk zag ik niemand buiten school post corona. Was altijd wel verlegen maar toen ik eindelijk het lef kreeg om mensen te ontmoeten, ging de wereld dicht. Door 3D kon ik mensen op een laagdrempelige manier leren kennen, mensen die ik sindsdien nog minstens wekelijks spreek. Ik weet van anderen, bijvoorbeeld buitenlandse studenten (de groep is altijd heel divers, superleuk), dat het voor hun ook echt een opstapje is geweest naar een sociaal leven. Dat gun ik iedereen!

😊 Door de 3D-groep en hun evenementen heb ik veel mensen ontmoet en ik ben bevriend geraakt met mensen wie ik samen herinneringen maak die een leven lang meegaan

😊 Waarom naar de 3D-evenementen komen:

  • Ontmoet amazing mensen
  • Diverse activiteiten (voor iedereen is er wel iets wat je leuk vindt)
  • Geen betaald lidmaatschap
  • Je hoeft niet te reizen omdat het vaak op de campus is
  • Snacks
  • De deur staat open voor iedereen aan de VU

Volg onze Insta @life.is.better.in.3D 👉

*click*

😊 Met de ingrediΓ«nten van leuke activiteiten, snacks en geweldige mensen is het de plek voor iedereen

😊 Ik heb een nieuwe hobby gevonden toen ik naar "I've got plants" ging

😊 Life is Better in 3D is voor mij een plek geweest om andere mensen te vinden en van ze te leren. Mensen die ik normaalgesproken niet zou benaderen als ik ze op het campusplein zou zien, omdat ze niet in mijn vriendengroep pasten. Ik vond het altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, maar het werden nooit echte vriendschappen. Nu heb ik kennisgemaakt met zoveel nieuwe mensen, van wie ik sommigen mijn vrienden kan noemen, met al hun unieke karakters en vriendelijke persoonlijkheden. Alles is zo lowkey en iedereen is aardig voor elkaar. De vibe is altijd gewoon fun hebben, lachen, elkaar leren kennen en waarderen wat we op dat moment delen. Ik voel me ook niet onder druk gezet om per se vrienden te maken, maar plezier maken met andere mensen doet het voor mij. I love it.
 -Narjiss Ben Ali

😊 Een veilige plek om mijn passie voor muziek te delen

😊 Ik vind het echt een leuke plek. Er zijn veel verschillende activiteiten dus er is voor ieder wat wils. Ik begon naar 3D te gaan omdat ik het moeilijk vond om contact te maken met mijn klasgenoten, maar ik wou nog steeds wel dingen in Amsterdam doen. Ik ging naar een spelletjes event en ik vond het meteen geweldig. Later nodigde ik een aantal van mijn klasgenoten uit om naar de plantworkshop te komen. Zelfs als je alleen naar 3D gaat, zijn de mensen echt open en voel je je niet buitengesloten. Ik denk dat dit de grootste kracht van 3D is.

😊 Bedankt voor deze geweldige maanden! Ik had zo veel lol!

😊 Toen ik in mijn 2e jaar in Amsterdam aankwam, tijdens covid-lockdown, en geen intro-activiteiten had, was het echt geweldig om te socializen (vooral na een tijd van uni vanuit huis)

😊 Nou, Life is Better in 3D is een heleboel dingen, maar het belangrijkste is dat het een toevluchtsoord is. Als je je eenzaam voelt en je het moeilijk vindt om contact te maken met mensen of vrienden te maken, dan is dat waar je naartoe gaat. Wat het onderscheidt van andere evenementen, is dat het niet om alcohol draait. Hier hoef je je niet onder druk te voelen om erbij te horen, want je vindt je eigen mensen. Je hebt geen alcohol nodig om te durven praten, want wij breken het ijs voor je. Als je wilt drinken kan dat, maar je wordt nooit gedwongen. Het is een plek waar je jezelf kunt zijn en niet beoordeeld wordt. En als je eenmaal lid bent, blijf je terugkomen, want het wordt jouw community.
 - Nehal Saba

Bij 3D leer je steeds nieuwe mensen kennen

Bij 3D leer je steeds nieuwe mensen kennen

"Bij elk evenement komen er nieuwe mensen en ook mensen die je al kent. De groep voelt altijd heel veilig en open, iedereen is anders maar dat maakt het juist zo leuk. Met sommige mensen praat je misschien nooit meer, maar met sommigen klikt het gewoon en ga je samen veel avonturen beleven."

 - VU student

Lachende student bij een plantenworkshop in 3D

Misschien ben je hier ook naar op zoek?

Neem contact op met 3D

Het debatcentrum van de Vrije Universiteit

Bekijk onze agenda 3D evenementen

Bezoek onze website VU.nl/3D

Debatcentrum 3D
Je vindt de ingang van 3D op het campusplein, in het W&N gebouw, tegenover de glazen container. Op de begane grond vind je onze trap die naar de schuifdeur leidt. Klik voor Google maps.
De Boelelaan 1085
1081 HV Amsterdam