Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Over 3D

3D is het debatcentrum van de Vrije Universiteit Amsterdam, in het hart van de VU campus. Hier draait alles om Dialoog, Debat en Diversiteit.

Programma's en evenementen in 3D draaien om inhoudelijke, maatschappelijke debatten en gesprekken, met thema's zoals vrije meningsuiting, racisme, dekolonisatie, diversiteit, sociaal welzijn, studentparticipatie, etc. 3D is de plek waar schurende vragen en tegengestelde meningen niet uit de weg worden gegaan, maar waar we de diepere gesprekken en discussie juist opzoeken.

De doelgroep van 3D bestaat uit studenten en medewerkers van de Vrije Universiteit Amsterdam. Programma's en evenementen worden georganiseerd samen met studenten en medewerkers, en onderschrijven de visie van de Vrije Universiteit Amsterdam en de behoeften van de VU community.

  • 3D is een fysieke en organisatorische hub in het hartje van de Vrije Universiteit Amsterdam.
  • 3D is niet een studieruimte, innovatielab, feestzaal of hangout space.
  • Leden van de VU community zijn welkom om programma's, meetings en evenementen te organiseren binnen de thema's van 3D.

Wat gebeurt er in 3D

3D biedt een eigen programmering aan zoals bijvoorbeeld de Life is better in 3D studentenswelzijn-programma’s voor studenten en de Open Mic nights.

3D heeft een aantal partners die met regelmaat programma in 3D aanbieden zoals NEWConnective, het Diversity Office, FAM en de UB. 

Daarnaast werkt 3D samen aan met VU-organisaties als de FSR, USR, SRVU en andere organisaties.
Maar ook individuele studenten, onderzoekers en docenten kunnen in 3D terecht met een idee voor een passend, relevant en inhoudelijk programma. Voor meer informatie, kijk bij Werk met ons samen.

3D is de huiskamer van de Vrije Universiteit Amsterdam

3D is de huiskamer van de Vrije Universiteit Amsterdam

3D is het centrum voor debat, dialoog en diversiteit en het sociale hart van de Vrije Universiteit.
Bij 3D geloven we dat het goede leven aan de VU gepaard gaat met gesprek, debat of dialoog maar evenzeer met samenzijn in een gezellige ruimte en een safe/ brave-space op campus.

Studenten volgen in 3D de workshop 'I've got plants this Wednesday'

Misschien ben je hier ook naar op zoek?

Neem contact op met 3D

Het debatcentrum van de Vrije Universiteit Amsterdam

Bekijk onze agenda 3D evenementen

Bezoek onze website VU.nl/3D

Debatcentrum 3D
Je vindt de ingang van 3D op het campusplein, in het W&N gebouw, tegenover de glazen container. Op de begane grond vind je onze trap die naar de schuifdeur leidt. Klik voor Google maps.
De Boelelaan 1085
1081 HV Amsterdam