Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

3D, het VU-dialoogpodium en ‘Life is Better in 3D’

3D

3D, het VU-dialoogpodium en ‘Life is Better in 3D’

Overdag is 3D het dialoogpodium van de VU en vinden hier bijeenkomsten plaats over diversiteit, inclusie en sociaal maatschappelijke kwesties die onze academische gemeenschap aangaan.

3D is de plek waar NEWConnective, VUfamily, FAM, het Diversity Office, Wo&men@VU en VUpride programma’s aanbieden. Maar waar studenten en medewerkers in samenwerking met de 3D coördinator ook zelf een onderwerp aan de kaak kunnen stellen.

In de avonduren kun je in 3D terecht voor ‘Life is Better in 3D’. Bijeenkomsten voor en door studenten zoals bordspelletjes, yoga, Open Mic nights, de filmclub of creatieve avondjes schilderen of ceramiek. Voor meer info over Life is Better in 3D kan je terecht op onze Insta of onze Life is Better in 3D WhatsApp community!

3D vind je in de plint van het W&N gebouw, grenzend aan het campusplein, rechts van de Spar supermarkt en tegenover het basketbalveld.

Bij 3D leer je steeds nieuwe mensen kennen

Bij 3D leer je steeds nieuwe mensen kennen

"Bij elk evenement komen er nieuwe mensen en ook mensen die je al kent. De groep voelt altijd heel veilig en open, iedereen is anders maar dat maakt het juist zo leuk. Met sommige mensen praat je misschien nooit meer, maar met sommigen klikt het gewoon en ga je samen veel avonturen beleven."

 - VU student

Lachende student bij een plantenworkshop in 3D

Uitgelicht

Meer over 3D

Onze partners

Neem contact op met 3D

Het debatcentrum van de Vrije Universiteit Amsterdam

Bekijk onze agenda 3D evenementen

Bezoek onze website VU.nl/3D

Debatcentrum 3D
Je vindt de ingang van 3D op het campusplein, in het W&N gebouw, tegenover de glazen container. Op de begane grond vind je onze trap die naar de schuifdeur leidt. Klik voor Google maps.
De Boelelaan 1085
1081 HV Amsterdam