Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

3D is het VU podium voor debat, dialoog en diversiteit

3D

3D is het podium voor debat, dialoog en diversiteit en het sociale hart van de VU

Bij 3D geloven we dat het goede leven aan de VU gepaard gaat met gesprek, debat of dialoog maar evenzeer met samenzijn in een gezellige ruimte en een safe/ brave-space op campus.

3D is de locatie waar NEWConnective, VUfamily, FAM, het Diversity Office, Wo&men@VU en VUpride programma’s aanbieden. Maar waar ook studenten en medewerkers in overleg ook zelf een onderwerp aan de kaak kunnen stellen.

De studenten en Phd’s van de VU zijn de reden waarom we in 3D naast inhoudelijke bijeenkomsten ook gezellige sociale events organiseren. Zo organiseren we sinds de eerste Corona-lockdown ‘Life is Better in 3D’ bijeenkomsten met spelletjesmiddagen, planten workshops, pilates, life-hacks maar ook Open Mic nights en een filmclub.

3D vind je zich in de plint van het W&N gebouw, grenzend aan het campusplein, rechts van de Spar supermarkt en tegenover het basketbalveld.

Bij 3D leer je steeds nieuwe mensen kennen

Bij 3D leer je steeds nieuwe mensen kennen

"Bij elk evenement komen er nieuwe mensen en ook mensen die je al kent. De groep voelt altijd heel veilig en open, iedereen is anders maar dat maakt het juist zo leuk. Met sommige mensen praat je misschien nooit meer, maar met sommigen klikt het gewoon en ga je samen veel avonturen beleven."

 - VU student

Lachende student bij een plantenworkshop in 3D

Uitgelicht

Meer over 3D

Onze partners

Neem contact op met 3D

Het debatcentrum van de Vrije Universiteit

Bekijk onze agenda 3D evenementen

Bezoek onze website VU.nl/3D

Debatcentrum 3D
Je vindt de ingang van 3D op het campusplein, in het W&N gebouw, tegenover de glazen container. Op de begane grond vind je onze trap die naar de schuifdeur leidt. Klik voor Google maps.
De Boelelaan 1085
1081 HV Amsterdam