Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Hét platform voor grote vragen in het leven

NEWConnective

Of je nu op zoek bent naar manieren om over het leven na te denken, op zoek bent naar een zinvol gesprek of geïnteresseerd bent in praktische filosofie en religie; Bij NEWConnective stellen we de grotere vragen, voeren we zinvolle gesprekken en zoeken we naar verbinding. NEWConnective organiseert events over persoonlijke ontwikkeling, levensvragen, zingeving en persoonlijke overtuigingen. NEWConnective brengt studenten samen om te discussiëren en na te denken over de grotere vragen van het leven.

Bekijk hieronder onze agenda voor aankomende activiteiten. Er zijn verschillende soorten activiteiten en programma's die we vaker organiseren, maar er zijn ook iedere periode wel weer unieke activiteiten, bijvoorbeeld rond feestdagen.

Een van onze terugkerende programma's is onze podcast The Connective, waarin we in gesprek gaan met studenten en staff thema's als activisme, rouw en social anxiety. Wat we nagenoeg voortdurend aanbieden zijn meditaties in de stilteruimte van de VU (HG-1A57). Je vindt de actuele tijden van de meditaties hier. Daarnaast bieden we ieder semester een rouwgroep aan voor studenten die naar aanleiding van een sterfgeval rouwen.  

Er zijn op de VU allerlei (studenten)organisaties met wie we graag samenwerken. We organiseren vaak evenementen in 3D; doen laagdrempelige activiteiten met Life is Better in 3D; faciliteren dialoog met groepen als FAM, VU Pride, en het SWP; en maken onze podcast met VU Campusradio. We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen. 

Wil je op de hoogte worden gehouden? Volg ons op Instagram of Uni-Life; of word binnenkort lid van onze nieuwsbrief. Je bent ook van harte welkom in onze WhatsApp groepschat, waar je mee kunt denken over activiteiten. Je wordt vriendelijk verzocht om je even voor te stellen wanneer je de chat binnenstapt.  

Gerelateerde pagina's

Student Wellbeing Point & Panel

Uitgelicht