Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

The Connective

De podcast over de (on)zin van het leven

In The Connective gaat programmamaker Marc Lamain in gesprek met een mede-programmamaker en een gast over een van de grote onderwerpen van het leven. Of het nu activisme of dekolonisatie is, eenzaamheid of duisternis, samen gaan ze op zoek naar nieuwe inzichten. Je vind onze nieuwste aflevering op jouw favoriete podcasting platform; de links vind je hieronder:

Spotify

Apple Podcasts

Google Podcasts

Overcast

Pocket Casts

NEWConnective organiseert bij iedere aflevering een evenement: de ‘On Campus Edition’. Als er eentje gepland staat, vind je ‘m in hun activiteitenoverzicht.

Beluister op jouw favoriete platform!

Klik hier

In onze podcast The Connective gaan we in gesprek met studenten en medewerkers over thema’s als activisme, social anxiety, verlies en gender. Iedere aflevering volgen we op met een evenement op de campus, waar we het gesprek met de universiteitsgemeenschap voortzetten.

The Connective is een coproductie van NEWConnective en VU Campusradio. NEWConnective is het platform voor grote vragen in het leven, van filosofie tot religie, en betekenis tot verbinding. VU Campusradio is jouw podium voor creativiteit, van radio tot online content.