Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Sportcentrum VU

Sportcentrum VU

Sportcentrum VU is een afdeling van Student- & Onderwijszaken (SOZ) die een ruim scala aan fitnessfaciliteiten en –activiteiten aanbiedt.

Kwaliteit en begeleiding bij Sportcentrum VU

Bij het Sportcentrum VU staan de volgende waarden centraal: sportief, klantgericht, toegankelijk en verbindend. Wij willen de beste kwaliteit en begeleiding bieden, op elk niveau. Door de hechte verbinding met wetenschap en vooral bewegingswetenschap zijn we hier toe in staat. Zo begeleiden we met net zoveel aandacht en plezier één individuele sporter die twee keer per week komt fitnessen, als de roeiers die mikken op Olympisch goud. Onze instructeurs begrijpen perfect dat elke prestatie een doorbraak is, maar ook dat elke doorbraak voor ieder persoon verschillend kan zijn.

Faciliteiten van Sportcentrum VU

Momenteel bieden wij meer dan 35 verschillende sporten aan, van fitness tot yoga en van zaalvoetbal tot boksen. Sportcentrum VU is een modern en multifunctioneel sportcentrum, maar tegelijkertijd ook sociaal en gezellig. We hebben twee locaties waar je kunt sporten, op Uilenstede en op de VU-campus.

Wat doet Student- en Onderwijszaken (SOZ)?

De dienst zorgt ervoor dat de Vrije Universiteit Amsterdam als een geoliede machine werkt en dat VU-studenten een goede studietijd beleven. SOZ is voor én achter de schermen actief bezig om ervoor te zorgen dat studeren aan de universiteit voor onze studenten zowel een zorgeloze als onvergetelijke ervaring is.

Wil je meer weten?

Neem contact op met Sportcentrum VU van SOZ

Sportcentrum VU
Locatie Uilenstede
Uilenstede 100
1183 AM Amstelveen