Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

De public controller als strategisch partner van de organisatie

Public Control, Advisory & Leadership

Goed en effectief communiceren en adviseren is een belangrijk onderdeel van het vak van controller. Niet alleen dien je over de juiste praktische en theoretische kennis en informatie te beschikken, het is zeker zo belangrijk dat je de juiste gesprekspartners bij elkaar weet te brengen en met hen effectief het gesprek kunt aangaan.

Hoe je het beste invulling aan die strategische rol geeft hangt af van de organisatie waarin je werkt, je collega’s en vooral ook van jouw eigen persoonlijkheid. De module Public Control, Advisory & Leadership stelt de positionering en rolontwikkeling van jou als controller (of aanverwante functie) centraal en biedt veel ruimte voor reflectie op je eigen praktijk.

Je werkt tijdens deze module aan een persoonlijk document waarin je aan de hand van een persoonlijke leervraag reflecteert op jouw functioneren en werkt aan je verdere ontwikkeling als controller.

Daarnaast werk je stevig aan je academische vorming, zodat je een onderbouwde visie op het vak en de organisatie waarvoor je werkt ontwikkelt. Daarmee brengt deze module je in positie om bij te dragen aan groei en ontwikkeling, zowel voor de organisatie of sector waarin je werkt, als voor jou persoonlijk.

Public Control, Advisory & Leadership in het kort

  • Duur: Een jaar op dinsdagmiddag en -avond (14.00 - 21.00 uur)
  • Kosten: € 5.560
  • Start: Januari 2022
  • Locatie: Vrije universiteit Amsterdam

Na het voltooien van de leergang ontvang je een certificaat van de Vrije universiteit Amsterdam en worden 72 PE-punten toegekend (voor CPC, RA en RC).

De modules zijn onderdeel van de postgraduate opleiding tot Certified Public Controller (CPC opleiding) van de VU. Als je alle modules succesvol hebt doorlopen, kun je tot slot met het schrijven van een eindscriptie de titel Certified Public Controller (CPC) behalen, een kwaliteitstitel die wordt uitgegeven door de beroepsvereniging voor Public Controllers, de EICPC. Dit gehele traject kun je in twee tot drie jaar doorlopen.

Vervolgmogelijkheden, kosten en inschrijving

Na afronding van de module Public Control, Governance & Administration bestaat de mogelijkheid om ook de overige Public Control modules te volgen:

Kosten
De kosten voor deelname bedragen € 5.560. Daarnaast betaal je eenmalig inschrijfkosten van € 565. Volg je meerdere modules, dan betaal je slechts een keer inschrijfkosten. Het complete kostenplaatje ziet er als volgt uit: 

  • Inschrijfgeld: € 565*
  • Module Public Control, Governance & Administration: € 4.845*
  • Module Public Control & Accounting: € 4.845*
  • Module Public Control & Organizational Dynamics: € 4.845*
  • Module Public Control, Advisory & Leadership: € 5.560*
  • Scriptie: € 3.570*

Totaal: € 24.230*
*Deze bedragen zijn vrijgesteld van btw.

Twijfel je of je voldoende kwalificeert? Neem contact op met het Zijlstra Center via hetzijlstracenter@vu.nl

Partners

Vragen?

Neem contact op met het Zijlstra Center

Mail ons

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op.

020-5989865

Vrije Universiteit Amsterdam
Het Zijlstra Center
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

Volg ons

Contactpersoon