Bereid je voor op de Deeltijd Master Marketing

Deeltijd Premaster Marketing (Executive Education)

Wil je naast je baan doorstromen naar de deeltijd master Marketing? Heb je een hbo-opleiding of een WO-opleiding binnen een ander dan een economisch of bedrijfskundig vakgebied? Dan is de kans groot dat je een premaster nodig hebt. Bereid jezelf voor en stroom door naar de MSc in Marketing!

Deze academische premaster wordt afgestemd op jouw voorkennis en profiel. Afhankelijk daarvan wordt bepaald of je de hele premaster nodig hebt of slechts enkele deficiënties hoeft te volgen. Je wordt in 6 maanden bijgespijkerd door onze hoogleraren en docenten die zelf nauw verbonden zijn met het bedrijfsleven.

Na de premaster ben je klaar voor de MSc in Marketing, die in deeltijd verzorgd wordt zodat het naast je werk haalbaar is.

Deeltijd Premaster Marketing in het kort:

• Startdatum: medio januari
    • Duur: 6 maanden
    • Kosten: € 3.000
    • Colleges: woensdag- of maandagavond
    • Catering: maaltijd voorafgaande aan de colleges inclusief
    • Voor wie: werkende professionals

Toelating

Heb je een wetenschappelijke bacheloropleiding in een andere discipline dan een bedrijfskundige of economische discipline? Dan moet je eerst de premaster afleggen. Heb je een hbo-vooropleiding? Dan volg je altijd eerst de premaster.

Bekijk hier de toelatingseisen

Neem contact op

Met alle geïnteresseerden wordt eerst een intakegesprek gevoerd. Heb je vragen of twijfels, aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag verder.

Accreditaties

Partners

Verander je wereld, bereid je voor op de MSc Marketing met een Premaster aan de VU

Wil je meer weten?