Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Ontwikkel je visie op historische steden en landschappen

Ben je geïnteresseerd in erfgoed? Wil je je historische kennis uitbreiden en in de praktijk brengen?

Dan is de minor Erfgoed en Ruimte iets voor jou.

Toelating en aanmelden

 • Toelatingseisen

  De minor is interdisciplinair en verwelkomt studenten met uiteenlopende achtergronden: van oudheidkunde en antropologie tot planologie en fysische geografie. Er zijn daarom geen ingangseisen voor de minor. De minor is bijzonder geschikt voor studenten die graag samenwerken aan actuele maatschappelijke vraagstukken en willen leren hoe ze hun academische kennis kunnen toepassen en kunnen communiceren met andere groepen in de samenleving. Ook voor derde- en vierdejaars hbo-studenten staat deze minor open. Vraag je je af of deze minor bij jouw opleiding en ambities past, neem dan even contact met ons op.

 • Aanmelden

  VU-studenten kunnen zich aanmelden via deze aanmeldprocedure.

  Studenten van andere universiteiten kunnen zich aanmelden via deze aanmeldprocedure. HBO-studenten melden zich aan via www.kiesopmaat.nl

  Studeer je niet bij de Faculteit der Geesteswetenschappen aan de VU en wil je deze minor volgen? Vraag dan eerst toestemming bij je eigen examencommissie. Zorg ervoor dat die toestemming rond is voordat het intekenen voor de vakken van start gaat.

  Je moet jezelf intekenen voor de vakken die onder deze minor vallen. Je doet dat via de intekenmodule op VU.nl. Bekijk het vakkenschema met de cursuscodes en houd rekening met de geldende intekentermijnen.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem contact op met de coördinator van deze minor: Charlie Smid