Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Ontrafel de uitdagingen van vandaag met Big Data

Social Sciences for a Digital Society

Als sociaal wetenschapper heb je de kennis en vaardigheden nodig om gegevens te verzamelen en te analyseren in een digitale samenleving. Polarisatie, cyberveiligheid, internationale migratie, kunstmatige intelligentie en gezond ouder worden zijn voorbeelden van wereldwijde uitdagingen die zich niet houden aan disciplinaire en methodologische grenzen.

De vooruitgang in digitale technologieën, zoals algoritmen, platforms, apps en online sociale netwerken, creëert complexe maatschappelijke uitdagingen die onderling verbonden zijn en de samenleving op alle niveaus beïnvloeden.

Met ervaring en expertise in gemengde methoden en interdisciplinair onderzoek ben je in staat om de wereldwijde complexiteit van de digitale samenleving aan te pakken.

Gedetailleerde informatie over interdisciplinaire sociale wetenschappen, de toelatingseisen van de master en aanmelden is in het Engels beschikbaar: Social Sciences for a Digital Society.

Ontdek jouw studie Social Sciences for a Digital Society

Deze onderzoeksmaster is een multidisciplinaire en multi-methodologische benadering van maatschappelijke problemen in de sociale wetenschappen. De opleiding is interessant voor studenten met een brede achtergrond.

Ontdek de studie-inhoud