Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Zonder taal geen communicatie

Taalwetenschappen (pre-master)

Het programma van de pre-master bevat maximaal 30 studiepunten. In deze ruimte volg je taalwetenschappelijke en academisch vormende vakken.

Indien je toelaatbaar bent, zal de toelatingscommissie op grond van je vooropleiding en specialisatiewensen bepalen hoe jouw individueel pre-masterprogramma eruitziet. 

In de specialisatie Toegepaste Taalwetenschappen van de master Taalwetenschappen, kun je kiezen uit twee richtingen: Nederlands als tweede taal en Taalstoornissen. De richting die je kiest, bepaalt voor een deel de vakken in je pre-masterprogramma. Denk bijvoorbeeld aan vakken als Academische vaardigheden, Foreign Language Teaching of Dyslexia. 

In de specialisatie Text Mining van de master Taalwetenschappen moet je denken aan vakken als Introduction to linguistics, Introduction to Python of Academic English.

In de specialisatie Language Description and Comparative Linguistics van de master Taalwetenschappen betreft dit vakken als Morphology and Semantics, Applied Phonetics, Academic Skills en Academic English.

Bekijk het jaarschema om alvast een indruk te krijgen van de mogelijke vakken die je volgt.

Je kunt alleen in september starten met deze pre-master.