Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Ontrafel de wereldwijde gezondheidsuitdaging

Global Health: Research

Wil je de complexiteit van wereldwijde gezondheidsuitdagingen zoals COVID-19, moedersterfte en psychische aandoeningen ontrafelen? Wil je mondiale gezondheidsproblemen analyseren en helpen met oplossingen?

Tijdens de onderzoeksmaster Global Health bestudeer je gezondheidsproblemen en gezondheidszorgsystemen met studenten van over de hele wereld.  Als je graag over de nationale grenzen en disciplinaire verschillen kijkt als het gaat om gezondheid en gezondheidszorg, dan is de master Global Health iets voor jou. Global Health is een kleinschalig programma met een 'hands-on'-aanpak. Het brengt studenten en medewerkers van over de hele wereld samen met een grote verscheidenheid aan academische achtergronden.

Na de master Global Health kun je aan de slag als onderzoeker of beleidsadviseur in bijvoorbeeld een onderzoeksinstituut, wereldwijde gezondheidsorganisatie of adviesbureau. 

Meer informatie over deze master vind je op de Engelstalige website van de master Global Health. De toelatingseisen en informatie over aanmelden vind je op de pagina Admissions.