Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Combineer data science en financiën

Finance: Duisenberg Honours Programme in Finance and Technology

Is data science een ramp of een zegen voor het huidige financiële systeem? Duidelijk is dat de beschikbaarheid van big data en de mogelijkheid om die gegevens snel te analyseren en te interpreteren veel nieuwe kansen biedt en toepassingen mogelijk maakt. In de Master Finance: Duisenberg Honours Programme in Finance and Technology aan de VU word je opgeleid tot financieel expert van deze tijd.

In de fulltime Engelstalige Master Finance: Duisenberg Honours Programme in Finance and Technology ga je aan de slag met de nieuwste en meer traditionele financiële systemen en leer je op basis van data technieken en technologieën hoe je snel de juiste informatie beschikbaar krijgt. Je spreekt de taal van de it afdeling en de manager en bent een zeer gewilde financieel en technologisch onderlegde intermediair. 

Na het afronden van de master weet je alles over data en data systemen en kun je die kennis toepassen. Consultancy bedrijven, banken en grote (internationale) organisaties zijn echt op zoek naar mensen zoals jij.

Ben je geïnteresseerd in deze opleiding? Kijk voor uitgebreide informatie op de Engelstalige pagina 

Accreditaties