Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Zet innovatieve ideeën om in succesvol ondernemerschap

Entrepreneurship

Wil je met innovatieve, succesvolle business ideeën het verschil maken? Ben je creatief, ambitieus en wil je leren denken en handelen als ondernemer? In de opleiding Entrepreneurship aan de Vrije Universiteit Amsterdam leer je hoe je van idee naar onderneming kunt groeien.

In de fulltime eenjarige Engelstalige opleiding Entrepreneurship die door de VU en UvA wordt aangeboden, leer je als ondernemer te denken en te handelen. Je krijgt de meest actuele theorieën over ondernemerschap, gaat aan de slag met uitdagende en uitnodigende concepten en bedenkt oplossingen voor actuele problemen. Je leer hoe je het beste kunt handelen als er sprake is van onzekere omstandigheden. In de master kijk je naar verschillende typen ondernemingen en ondernemerschap en leer je wat het beste bij je past. In de opleiding ontmoet je studenten met verschillende academische achtergronden, leer je hoe je de volgende stap kunt nemen en kunt excelleren. 

Na het afronden van de master beschik je over uitstekende ondernemende vaardigheden en kun je als ondernemer starten. Je kunt ook aan de slag bij bedrijven en startups waar ondernemende vaardigheden vereist zijn om van toegevoegde waarde te zijn.  

Ben je geïnteresseerd in deze opleiding? Kijk voor uitgebreide informatie op de Engelstalige website.

De startdatum van deze opleiding is 1 september.

Accreditaties