Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Begrijp hoe bedrijfsprocessen werken

Business Administration

Wat is de overeenkomst tussen een IT-startup en een grote commerciële bank? Een online retailbedrijf en een internationale ngo? Ieder bedrijf heeft een sterke leider nodig die de werknemers aanmoedigt het beste uit zichzelf te halen en samen te werken aan het beste bedrijfsresultaat. In de master Business Administration leer je met welke tools je dat het beste kunt doen.

In dit masterprogramma ga je aan de slag met innovatief en inspirerend leiderschap en leer je tools gebruiken waarmee je helder financieel inzicht in processen krijgt zodat je juiste besluiten kunt nemen. Daarnaast weet je op welke manier mensen zich kunnen ontwikkelen, het beste uit zichzelf kunnen halen en een duurzame bijdrage kunnen leveren aan de organisatie.  Als pionierend leider in een internationale organisatie begeleid je teams in bijvoorbeeld een verandertraject. Bovendien weet je een strategie uit te zetten waardoor een organisatie succesvol is en een duurzame bijdrage kan leveren in een veranderende wereld. 

Deze master heeft 5 specialisaties:

Strategic Human Research Management
International Management
Management Consulting
Leadership Change Management
Strategy & Organization

Na het afronden van de master heb je grondige kennis van hoe processen in organisaties werken en wat het effect daarvan is op de werknemers. Je kunt aan de slag als recruiter, consultant, change manager, business analist en projectmanager bij veel verschillende bedrijven.

Ben je geïnteresseerd in deze opleiding? Kijk voor uitgebreide informatie op de Engelstalige pagina.

Accreditaties