Onderwijs Onderzoek Actueel Organisatie en samenwerking EN
Login als
Studiekiezer Student Medewerker
Bachelor Master VU voor Professionals
Studentenbalie HOVO Amsterdam VU-NT2 VU Graduate Winter School Honoursprogramma Universitaire lerarenopleiding
Promoveren aan de VU Uitgelicht onderzoek Prijzen en onderscheidingen
Onderzoeksinstituten Onze wetenschappers Research Impact Support Portal Impact maken
Nieuws Agenda Energie in transitie
Israël en Palestijnse gebieden Vrouwen aan de top Cultuur op de campus
Praktische informatie VU en innovatiedistrict Zuidas Missie en Kernwaarden
Organisatie Samenwerking Alumni Universiteitsbibliotheek Werken bij de VU
Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Best practices hybride werken en andere informatiebronnen

Laatst gewijzigd op 7 juni 2023
Lees de interviews met VU-medewerkers over hun ervaringen met hybride werken. Of beluister de podcast over het promotieonderzoek over werken op afstand.

Lees de interviews met VU-medewerkers over hun ervaringen met hybride werken:

En beluister de podcast (in het Engels) met Ella Hafermalz.
Ella Hafermalz is universitair docent bij het KIN Center for Digital Innovation van de Vrije Universiteit Amsterdam. Haar promotieonderzoek ging over werken op afstand. Ella bespreekt in deze podcast wat wij van haar onderzoek kunnen leren en wat de voordelen en uitdagingen zijn van hybride werken. Ook wijst ze op de voordelen van met elkaar denken, praten en experimenteren om tot een hybride werkvorm te komen die past bij de organisatie.

Andere informatiebronnen

Direct naar

Homepage Cultuur op de campus Sportcentrum VU Dashboard

Studie

Academische jaarkalender Studiegids Rooster Canvas

Uitgelicht

Doneer aan het VUfonds VU Magazine Ad Valvas

Over de VU

Contact en route Werken bij de VU Faculteiten Diensten
Privacy Disclaimer Veiligheid Webcolofon Cookies Webarchief

Copyright © 2024 - Vrije Universiteit Amsterdam