De leergang heeft twee tussentoetsen en wordt afgesloten met het schrijven van een paper(in het Nederlands) en een mondeling examen. Ter voorbereiding van de colleges maakt u bij diverse colleges een praktijkcasus. De voorbereidingstijd per college bedraagt ongeveer 4-6 uur. Daarnaast moet rekening gehouden worden met een extra studiebelasting van ongeveer 60 uur voor de tussentijdse toetsen, de paper en het afsluitende mondelinge examen.
De leergang wordt in twee blokken gegeven:
- april t/m juni (inclusief tussentoets)
- september t/m november (inclusief tussentoets, paper en afsluitend examen)
Een overzicht van alle bijeenkomsten en data treft u aan in de planning 2024.
Let op: data zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
Docenten en cursusleiding
Bekijk hier het overzicht met alle docenten betrokken bij deze leergang (.pdf).
De leergang staat onder leiding van: mr. Christiaan de Brauw (advocaat bij Allen & Overy LLP te Amsterdam), mr. Arne Grimme (advocaat en partner De Brauw Blackstone Westbroek te Amsterdam), mr. Herman Kaemingk (advocaat en partner Loyens & Loeff te Amsterdam), prof. mr. Wino van Veen (hoogleraar vennootschaps- en rechtspersonenrecht aan de VU, Special Counsel ondernemingsrecht bij Baker & McKenzie te Amsterdam), mr. Egbert Vroom (advocaat en partner bij Stibbe B.V. te Amsterdam) en mr. Willianne van Zandwijk (advocaat en managing partner bij NautaDutilh).
Didactiek
De kennis die u opdoet, wordt steeds gekoppeld aan toepassing in de praktijk. De leergang wordt gegeven door topdocenten uit de juridische praktijk en de wetenschap.
De leergang maakt deel uit van het opleidingsaanbod van het Zuidas Instituut voor Financieel recht en Ondernemingsrecht (ZIFO). ZIFO vindt de leergang een belangrijke opleiding voor de praktijk van haar partners.
Meer informatie over deze leergang
Inleiding
Resultaat
Data, kosten en contact