Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Hoe draagt religieus erfgoed bij aan de identiteit van een plaats

Religieus Erfgoed in Amsterdam

Wil je meer weten over religieus erfgoed in Amsterdam? En wil je zowel de theorie leren, als op pad gaan voor onderzoek?

Meld je aan voor de minor Religieus erfgoed in Amsterdam.

Toelating en aanmelding

 • Toelatingseisen

  De minor staat open voor universitaire studenten van binnen en buiten de VU. De minor is in principe ook toegankelijk voor studenten van het HBO. Voor het vak 2.2 en 3.1 dient het vak 1.1. Religieus erfgoed: een inleiding uit periode 1 succesvol te zijn afgerond. Studenten met een achtergrond in erfgoedstudies of aantoonbare ervaring in de erfgoedsector kunnen daarvoor vrijstelling aanvragen.

 • Aanmelding

  VU-studenten volgen deze aanmeldprocedure.

  Studenten van andere universiteiten kunnen zich aanmelden via deze aanmeldprocedure. HBO-studenten melden zich aan via www.kiesopmaat.nl

  Studeer je niet bij de Faculteit Religie en Theologie aan de VU en wil je deze minor volgen? Vraag dan eerst toestemming bij je eigen examencommissie. Zorg ervoor dat die toestemming rond is voordat het intekenen voor de vakken van start gaat.

  Je moet jezelf intekenen voor de vakken die onder deze minor vallen. Je doet dat via de intekenmodule op VU.nl. Bekijk het vakkenschema met de cursuscodes en houd rekening met de geldende intekentermijnen.

Heb je vragen of persoonlijk advies nodig?

Neem contact op met August den Hollander