Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is opgeslagen in Mijn Studiekeuze.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.
Er is iets fout gegaan bij het uitvoeren van het verzoek.

Inschrijven aanbod VU Lerarenacademie

Hier vind je alle informatie over aanmelden en inschrijven voor cursussen, opleidingen en studiedagen.

Je kunt je direct inschrijven voor de cursus of opleiding naar keuze via het online inschrijfformulier. Je ontvangt daarna automatisch een bevestigingsmail. Inschrijven is mogelijk tot drie weken voor aanvang. Informeer daarna eerst bij lerarenacademie@vu.nl of 020-598 9279 (op maandag of woensdag). Ongeveer drie weken voor aanvang ontvang je de uitnodiging (of annulering wanneer er niet voldoende deelnemers zijn).

Algemene voorwaarden
Via het inschrijfformulier ga je akkoord met de Algemene voorwaarden UCGB VU Lerarenacademie.
 
Annulering en verhindering
Wil je je deelname annuleren? Dan vragen we je om dat per mail aan ons kenbaar te maken. Helaas zijn we dan genoodzaakt om kosten in rekening te brengen, afhankelijk van het moment waarop je annuleert. 

 • Tot uiterlijk 21 dagen voor aanvang: € 12,00 administratiekosten 
 • Tussen 21 en 7 dagen voor aanvang: 50% van de cursuskosten 
 • Binnen 7 dagen voor aanvang: 100% van de cursuskosten   
 • Zonder annulering afwezig zijn bij cursus: 100% van de cursuskosten
  NB: bij verhindering van de cursist kan een collega / vervanger aan de cursus deelnemen.

Korting
Bij deelname van 5 collega's of meer ontvang je over het verschuldigde bedrag 10% korting, mits gelijktijdig wordt ingeschreven. Vraag hiervoor een formulier aan: lerarenacademie@vu.nl

Maatwerk en incompany
Vanaf 8 deelnemers van één school of organisatie kan een incompany en/of maatwerkcursus aantrekkelijk zijn. Neem hiervoor contact op met de docent van de cursus of kijk hier voor informatie over maatwerktrajecten.

Klachtenregeling
Ben je ontevreden of heb je een klacht over het onderwijs, de faciliteiten of onze dienstverlening, dan willen we dat graag weten, zodat we onze kwaliteit kunnen verbeteren of een oplossing voor jouw klacht kunnen aanbieden. Zo dien je een klacht in: 

 • Bespreek jouw klacht eerst met de docent of de betreffende medewerker van de VU of de VU Lerarenacademie. Hopelijk komen jullie samen tot een bevredigende oplossing. 
 • Kom je niet tot overeenstemming, stuur dan jouw klacht per mail (dus schriftelijk) naar de docent van de cursus of naar lerarenacademie@vu.nl. De inzendtermijn is maximaal 8 dagen na constatering van de klacht, of maximaal 14 dagen na beëindiging van de cursus. 
 • Omschrijf je klacht zo feitelijk mogelijk (wie, wat, waar, waarom en hoe), met een onderbouwing van je standpunt. Vermeld in de mail je contactgegevens. 
 • Na ontvangst van de klacht nemen wij deze vertrouwelijk in behandeling. Binnen 14 dagen ontvang je van de medewerker die de klacht behandelt (de eerste contactpersoon) een antwoord per mail of telefoon.  
 • Indien je samen met de betreffende medewerker niet tot een bevredigende oplossing komt, wordt de klachtafhandeling overgedragen aan de opleidingscoördinator of de teamleider van de VU Lerarenacademie. Voorwaarde is dat je maximaal 7 dagen na het laatste mail- of telefonisch contact met de eerste contactpersoon, per mail hebt bevestigd dat je niet tevreden bent over de geboden oplossing of afhandeling. Na die termijn beschouwen wij de klacht als afgehandeld.

Snelle navigatie VU Lerarenacademie

Ga hier direct terug naar de homepage van de VU Lerarenacademie.
Veelbezochte cursussen: Lesson StudyOpleiding voor LerarenopleidersULO
Cursussen per doelgroep: lerarenschoolopleiderszij-instromers

Wilt u een vraag aan een van onze medewerkers stellen? Neem dan contact op met Vivian van Piggelen, medewerker studentzaken, lerarenacademie@vu.nl.

Of bel ons op: 020 598 9279 (op ma en wo tussen 9.00-16.00 uur).