Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Jouw weg naar Kunst- en Cultuurwetenschappen

Kunst- en Cultuurwetenschappen (pre-master)

Geïnteresseerd in de master Kunst- en Cultuurwetenschappen? De pre-master Kunst- en Cultuurwetenschappen bereid je voor op doorstroming naar de master Kunst- en Cultuurwetenschappen. De master Kunst- en Cultuurwetenschappen focust op verschillende domeinen van de cultuursector.

Binnen de master Kunst- en Cultuurwetenschappen verdiep je je in de geschiedenis, theorie, analyse, in vele dwarsverbanden, en maak je kennis met het onderzoek van de staf, maar ook met onderzoeksprojecten in allerlei culturele instellingen en bedrijven. Je volgt vakken in specialisaties die aansluiten op de ontwikkelingen in kunst, architectuur, media, erfgoed, creatieve industrie en design.

Wil je je graag inschrijven voor de master Kunst- en Cultuurwetenschappen, maar voldoe je nog niet aan alle toelatingseisen? Dan kun je dit pre-masterprogramma volgen.

Ontdek jouw pre-master Kunst- en Cultuurwetenschappen

Ontdek jouw pre-master Kunst- en Cultuurwetenschappen

De pre-master Kunst- en Cultuurwetenschappen bestaat uit maximaal 42 studiepunten en is bedoeld om tekort aan voorkennis te compenseren. Op grond van je vooropleiding en specialisatiewensen bepaalt de toelatingscommissie hoe jouw individuele pre-masterprogramma eruitziet.

Ontdek de studie-inhoud
2 jonge vrouwen kijken geïnteresseerd naar een kunstwerk