Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Jouw weg naar Kunst- en Cultuurwetenschappen

Kunst- en Cultuurwetenschappen (premaster)

Geïnteresseerd in de master Kunst- en Cultuurwetenschappen? Maar voldoe je niet aan de toelatingseisen? Dan is de premaster Kunst- en Cultuurwetenschappen iets voor jou.

De master Kunst- en Cultuurwetenschappen focust op verschillende domeinen van de cultuursector. Je volgt vakken in specialisaties die aansluiten op de ontwikkelingen in kunst, architectuur, media, erfgoed, creatieve industrie en design. In onze programma’s verdiep je je in de geschiedenis, theorie, analyse, in vele dwarsverbanden, en maak je kennis met het onderzoek van de staf, maar ook met onderzoeksprojecten in allerlei culturele instellingen en bedrijven.

Voldoe je niet aan de vooropleidingseisen? Dan kun je tot de masteropleiding Kunst- en Cultuurwetenschappen worden toegelaten als je de premaster met succes hebt afgerond. Daarin werk je namelijk je deficiënties weg.

Ontdek jouw premaster Kunst- en Cultuurwetenschappen

Ontdek jouw premaster Kunst- en Cultuurwetenschappen

De premaster Kunst- en Cultuurwetenschappen bestaat uit maximaal 42 studiepunten en is bedoeld om tekort aan voorkennis te compenseren. Op grond van je vooropleiding en specialisatiewensen bepaalt de toelatingscommissie hoe jouw individuele premasterprogramma eruitziet.

Ontdek de studie-inhoud
2 jonge vrouwen kijken geïnteresseerd naar een kunstwerk