Sorry! The information you are looking for is only available in Dutch.
Deze opleiding is bewaard in Mijn studiekeuze.
Deze opleiding kan niet bewaard worden.
Je bent nog niet ingelogd in Mijn studiekeuze. Log in of maak een account aan om jouw opleidingen op te slaan.
Er gaat iets mis, probeer het later nog een keer.

Sta vooraan in de communicatierevolutie

Communicatiewetenschap (pre-master)

De pre-master Communicatiewetenschap is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in de communicatievraagstukken van nu.

We bevinden ons in tijden waarin het medialandschap continu verandert. Iedereen deelt informatie en kan de reputatie van organisaties, merken of politici beïnvloeden. Logisch dus dat er een grote vraag is naar deskundigen die deze ontwikkelingen doorzien en de impact hiervan kunnen sturen.

Wil je je graag inschrijven voor de master Communicatiewetenschap, maar voldoe je nog niet aan alle toelatingseisen? Dan kun je dit pre-masterprogramma volgen.

Ontdek jouw pre-master Communicatiewetenschap

Ontdek jouw pre-master Communicatiewetenschap

Tijdens het pre-masterprogramma Communicatiewetenschap leer je vanuit verschillende perspectieven te kijken naar de uitdagingen in het huidige medialandschap. Je leert ontwikkelingen te definiëren en kritisch te analyseren. Je gaat gedurende de pre-master aan de slag met je eigen onderzoek waar je recente gebeurtenissen in de media analyseert. Na de pre-master Communicatiewetenschap bezit je de kennis van methoden en technieken die nodig is voor het uitvoeren van communicatiewetenschappelijk empirisch onderzoek. 

Ontdek de studie-inhoud
Billboard social media